BAŞKAN GÜNGÖR ANNELERİ UNUTMADI

Gündem 08.05.2021 - 17:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN GÜNGÖR ANNELERİ UNUTMADI

BAŞKAN GÜNGÖR ANNELERİ UNUTMADI...
9 Mayıs Pazar günü Anneler günü olması sebebiyle Başkan Güngör Anneleri unutmadı.   Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Anneler günü sebebiyle annelere çiçek dağıtımı yaparak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayatımızın en değerli varlıkları olan, Annelerimiz sadece yetiştirdikleri evlatlarına verdikleri sevgi ve eğitimle değil, çocuklarının geleceği adına verdikleri mücadelesiyle de ülkemizin ve bizlerin en büyük güvencesi olmuştur.   Annelerimizin bu anlamlı gününde Belediye Personelimiz ile beraber  Kızılkayada bulunan Annelerimizi evlerinde ziyaret ederek kendilerine çiçekler hediye ettik.   Bu vesile ile tüm Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin kıymetli Anneleri başta olmak üzere, sevgi ve saygıyla dünyayı güzelleştiren tüm  Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.    İlkay GÜNGÖR  Kızılkaya Belediye Başkanı    
BAŞKAN GÜNGÖR ANNELERİ UNUTMADI...

9 Mayıs Pazar günü Anneler günü olması sebebiyle Başkan Güngör Anneleri unutmadı.

 

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Anneler günü sebebiyle annelere çiçek dağıtımı yaparak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayatımızın en değerli varlıkları olan, Annelerimiz sadece yetiştirdikleri evlatlarına verdikleri sevgi ve eğitimle değil, çocuklarının geleceği adına verdikleri mücadelesiyle de ülkemizin ve bizlerin en büyük güvencesi olmuştur.

 

Annelerimizin bu anlamlı gününde Belediye Personelimiz ile beraber  Kızılkayada bulunan Annelerimizi evlerinde ziyaret ederek kendilerine çiçekler hediye ettik.

 

Bu vesile ile tüm Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin kıymetli Anneleri başta olmak üzere, sevgi ve saygıyla dünyayı güzelleştiren tüm  Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” İfadelerini kullandı. 

 

İlkay GÜNGÖR 

Kızılkaya Belediye Başkanı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.