BAŞKAN ERCENGİZ RAMAZAN DAVULCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 06.05.2021 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ RAMAZAN DAVULCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ERCENGİZ RAMAZAN DAVULCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ulu Camii avlusunda Ramazan davulcularıyla bir araya geldi.    Başkan Ercengiz; “Değerli müzisyen arkadaşlarım; yaklaşık 13-14 aydır Covid-19 salgını ile mücadele ediyoruz. Geçen yıl en çok etkilen meslek gruplarından bir tanesi sizsiniz. Bunun farkındayız. Geçtiğimiz günlerde Vali Bey ile de bir görüşme yapmıştık. Sağ olsunlar belirli desteği sağlayacağını söylemişti. Bizde bu dönemde sizlere katkı vermek için elimizdeki imkânları paylaşalım istedik. Teşekkür ediyoruz. Emeğinize sağlık. Gece gündüz çalışıyorsunuz. İş olması için de şu pandeminin bitmesini bekliyoruz. İnşallah düğün sezonuna kadar pandemi ile bir miktar baş etmiş oluruz. Sizler de yeniden kendi işlerinizi yaparsınız. Bize görev düştüğü sürece biz her zaman bütün esnafımızın, halkımızın emrindeyiz. Bizden bir isteğiniz olur ise bize her türlü ulaşabiliyorsunuz. Olduğu zaman da bir telefon kadar yakınız. Tekrar teşekkür ederim. Evde çoluğa, çocuğa bizden de çok selam söyleyin. Bende sizin bayramınızı kutluyorum. Bizim derdimiz bina yapmak, veya projeleri hayata geçirmek değil şu anda. Asıl derdimiz insanımızı yaşatmak. Hakikaten bütün esnafımız zor durumda. İnanın bizde bütün kaynağımızı Covid-19 ile mücadeleye harcıyoruz. Bugün eğer bir çocuk evinde aç yatıyorsa vebali hepimizindir. Bununda farkındayız. Gücümüz neye yeterse paylaşmaya hazırız” diye konuştu.   Ramazan davulcuları Başkan Ercengiz’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.    
BAŞKAN ERCENGİZ RAMAZAN DAVULCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ulu Camii avlusunda Ramazan davulcularıyla bir araya geldi. 

 

Başkan Ercengiz; “Değerli müzisyen arkadaşlarım; yaklaşık 13-14 aydır Covid-19 salgını ile mücadele ediyoruz. Geçen yıl en çok etkilen meslek gruplarından bir tanesi sizsiniz. Bunun farkındayız. Geçtiğimiz günlerde Vali Bey ile de bir görüşme yapmıştık. Sağ olsunlar belirli desteği sağlayacağını söylemişti. Bizde bu dönemde sizlere katkı vermek için elimizdeki imkânları paylaşalım istedik. Teşekkür ediyoruz. Emeğinize sağlık. Gece gündüz çalışıyorsunuz. İş olması için de şu pandeminin bitmesini bekliyoruz. İnşallah düğün sezonuna kadar pandemi ile bir miktar baş etmiş oluruz. Sizler de yeniden kendi işlerinizi yaparsınız. Bize görev düştüğü sürece biz her zaman bütün esnafımızın, halkımızın emrindeyiz. Bizden bir isteğiniz olur ise bize her türlü ulaşabiliyorsunuz. Olduğu zaman da bir telefon kadar yakınız. Tekrar teşekkür ederim. Evde çoluğa, çocuğa bizden de çok selam söyleyin. Bende sizin bayramınızı kutluyorum. Bizim derdimiz bina yapmak, veya projeleri hayata geçirmek değil şu anda. Asıl derdimiz insanımızı yaşatmak. Hakikaten bütün esnafımız zor durumda. İnanın bizde bütün kaynağımızı Covid-19 ile mücadeleye harcıyoruz. Bugün eğer bir çocuk evinde aç yatıyorsa vebali hepimizindir. Bununda farkındayız. Gücümüz neye yeterse paylaşmaya hazırız” diye konuştu.

 

Ramazan davulcuları Başkan Ercengiz’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.