Başkan Ercengiz’den Yeni Yıl matinesi

Kültür 16.12.2019 - 12:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Yeni Yıl matinesi

Burdur Belediyesi 2020 yılı öncesinde Kadınlar Matinesi düzenleyecek.
  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. “Sözümüz var” sloganıyla yola çıkan Başkan Ercengiz’in, düzenlediği Kadınlar Matinesi’nde Mehmet Yenigün sahne alacak.   21 Aralık 2019 Cumartesi günü Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Saat:13.30 ‘da başlayacak olan programa tüm kadınların katılabileceğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Her yıl ücretsiz olarak düzenlediğimiz matinemize tüm kadınlarımızı davet ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi 2020 yılı öncesinde Kadınlar Matinesi düzenleyecek.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. “Sözümüz var” sloganıyla yola çıkan Başkan Ercengiz’in, düzenlediği Kadınlar Matinesi’nde Mehmet Yenigün sahne alacak.

 

21 Aralık 2019 Cumartesi günü Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Saat:13.30 ‘da başlayacak olan programa tüm kadınların katılabileceğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Her yıl ücretsiz olarak düzenlediğimiz matinemize tüm kadınlarımızı davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.