Başkan Ercengiz'den Okul Ziyaretleri

Gündem 07.09.2021 - 14:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Başkan Ercengiz'den Okul Ziyaretleri

Başkan Ercengiz'den Okul Ziyaretleri
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kent merkezindeki farklı okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.   Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “ Güne ilkokulum olan Cumhuriyet İlkokulu ve bitişiğindeki Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ederek başladık. Ardından Ortaokul ve Liseyi bitirdiğim şimdiki ismi 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi olan okulumu da ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yıllarının hayırlı olması dileklerimizi iletip sohbet ettik” dedi.  
Başkan Ercengiz'den Okul Ziyaretleri

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kent merkezindeki farklı okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “ Güne ilkokulum olan Cumhuriyet İlkokulu ve bitişiğindeki Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ederek başladık. Ardından Ortaokul ve Liseyi bitirdiğim şimdiki ismi 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi olan okulumu da ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yıllarının hayırlı olması dileklerimizi iletip sohbet ettik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.