BAŞKAN ERCENGİZ’DEN JUNİOR JEANS WEAR’E (KOT FABRİKASI) ZİYARET

Gündem 08.03.2021 - 16:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN JUNİOR JEANS WEAR’E (KOT FABRİKASI) ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Junior Jeans Wear’i (Kot Fabrikası) ziyaret etti...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Junior Jeans Wear’i (Kot Fabrikası) ziyaret etti.     8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günlerini kutlayan Başkan Ercengiz, “Kadının elinin değdiği her yerde güzellik var bu dünyada onu biliyoruz. Ben çok erken yaşta babamı kaybettim. 3 tane kadının elinde yetiştim. O yüzden de Kadının elinde büyümek gerçekten çok çok farklı bir şey.  Sevgili annem Allah rahmet eylesin Anneannem bir komşumuz vardı Gülşen nine onlar bana hayatın çok farklı şeylerini öğrettiler. O küçücük yaşta öğrenmeye başladım. “Kadın İnsandır bizler insanoğluyuz” bunu der Neşet Ertaş Eğer, siz bizi iyi yetiştirir eğitirseniz dünyanın hiçbir yerinde kötülük asla olmaz. Biz şuna inanıyoruz ki kadınlarımız ne kadar iyi koşullarda yaşarlarsa erkeğini, çocuğunu ve ailesini o kadar iyi yetiştirir. Kadının siyasette, ticarette, iş hayatında kısacası bilimde ve sanatta hatta uzay yolunda her yerde izi var. Biz kadını kadın olarak değil insan olarak görüyor ve cinsiyetçi bir ayrım içerisinde olmadan kadının her işi başarabileceğine hatta birçok erkekten bile daha iyi yapabileceğine inanıyoruz. Sizlerin emeklerine teşekkür ediyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Hepimizin baş tacısınız çünkü bir kere daha ifade edeyim kadının olmadığı yerde bizler anlam ifade etmiyoruz. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Junior Jeans Wear’i (Kot Fabrikası) ziyaret etti...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Junior Jeans Wear’i (Kot Fabrikası) ziyaret etti.

 

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günlerini kutlayan Başkan Ercengiz, “Kadının elinin değdiği her yerde güzellik var bu dünyada onu biliyoruz. Ben çok erken yaşta babamı kaybettim. 3 tane kadının elinde yetiştim. O yüzden de Kadının elinde büyümek gerçekten çok çok farklı bir şey.  Sevgili annem Allah rahmet eylesin Anneannem bir komşumuz vardı Gülşen nine onlar bana hayatın çok farklı şeylerini öğrettiler. O küçücük yaşta öğrenmeye başladım.

“Kadın İnsandır bizler insanoğluyuz” bunu der Neşet Ertaş Eğer, siz bizi iyi yetiştirir eğitirseniz dünyanın hiçbir yerinde kötülük asla olmaz. Biz şuna inanıyoruz ki kadınlarımız ne kadar iyi koşullarda yaşarlarsa erkeğini, çocuğunu ve ailesini o kadar iyi yetiştirir. Kadının siyasette, ticarette, iş hayatında kısacası bilimde ve sanatta hatta uzay yolunda her yerde izi var. Biz kadını kadın olarak değil insan olarak görüyor ve cinsiyetçi bir ayrım içerisinde olmadan kadının her işi başarabileceğine hatta birçok erkekten bile daha iyi yapabileceğine inanıyoruz. Sizlerin emeklerine teşekkür ediyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Hepimizin baş tacısınız çünkü bir kere daha ifade edeyim kadının olmadığı yerde bizler anlam ifade etmiyoruz. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.