Başkan Ercengiz’den Huzurevi ve Salı Pazarını Ziyaret

Siyaset 09.04.2019 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Huzurevi ve Salı Pazarını Ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden sonra Mazbatasını aldı ve teşekkür ziyaretlerine başladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ilk teşekkür ziyaretini Huzurevine giderek gerçekleştirdi. Büyüklerini ziyaret eden Başkan Ercengiz, yaşlıların hayır duasını aldıktan sonra Salı Pazarı’nda vatandaşlarla buluşarak teşekkürlerini dile getirdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ziyaret ettiği Salı Pazarı’nda vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanarak tebrik edildi. İlerleyen günlerde vatandaşlarla sık sık bir araya geleceğini ifade eden Başkan Ercengiz: “Mazbatamızı alıp göreve başladığımız dünden sonra, güne Huzurevimize uğrayıp büyüklerimizin hayır dualarını alarak başladık. Salı Pazarı’nda da vatandaşlarımız ve Pazar esnaflarımızla da bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkürler ettik.” şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden sonra Mazbatasını aldı ve teşekkür ziyaretlerine başladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ilk teşekkür ziyaretini Huzurevine giderek gerçekleştirdi. Büyüklerini ziyaret eden Başkan Ercengiz, yaşlıların hayır duasını aldıktan sonra Salı Pazarı’nda vatandaşlarla buluşarak teşekkürlerini dile getirdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ziyaret ettiği Salı Pazarı’nda vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanarak tebrik edildi.

İlerleyen günlerde vatandaşlarla sık sık bir araya geleceğini ifade eden Başkan Ercengiz: “Mazbatamızı alıp göreve başladığımız dünden sonra, güne Huzurevimize uğrayıp büyüklerimizin hayır dualarını alarak başladık. Salı Pazarı’nda da vatandaşlarımız ve Pazar esnaflarımızla da bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkürler ettik.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.