BAŞKAN ERCENGİZ: “BEDELİNİ BURDUR HALKI OLARAK ÖDÜYORUZ”

Gündem 01.07.2022 - 16:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ERCENGİZ: “BEDELİNİ BURDUR HALKI OLARAK ÖDÜYORUZ”

BAŞKAN ERCENGİZ, “BİZ BUNUN BEDELİNİ BURDUR HALKI OLARAK ÖDÜYORUZ”
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapım aşaması tamamlanarak faaliyete geçen atık su arıtma tesisine yönelik bir polemik yaşandığını belirterek açıklamada bulundu. Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, “Atık su arıtma tesisimiz faaliyete geçmiştir. Geçtiğimiz günlerde bunla ilgili bir polemik vardı. Ben bunu etik bulmuyorum. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti Devleti hepimizin devleti. Siyasi partiler yönetimlere talip olur yönetir ama yönettiği ülke kaynaklarıdır ve yurttaşa hizmet etmektedir. Bütün kurum ve kuruluşlar bizlerin sahip olduğu mallar değildir. Sonuç itibariyle bugün içme suyu arıtma ve yumuşatma tesisi, borcu Burdur Belediyesi tarafından ödenmek üzere Devlet Su İşleri ile yapılan protokol karşılığı Devlet Su İşleri’nin inşaat işlerini üstlendiği bir projedir. Yani burayı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Devlet Su İşlerimiz bize yapıp bedelsiz teslim etmeyecek etmiyor yani biz bunun bedelini Burdur halkı olarak ödüyoruz.” dedi.
BAŞKAN ERCENGİZ, “BİZ BUNUN BEDELİNİ BURDUR HALKI OLARAK ÖDÜYORUZ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapım aşaması tamamlanarak faaliyete geçen atık su arıtma tesisine yönelik bir polemik yaşandığını belirterek açıklamada bulundu.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, “Atık su arıtma tesisimiz faaliyete geçmiştir. Geçtiğimiz günlerde bunla ilgili bir polemik vardı. Ben bunu etik bulmuyorum. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti Devleti hepimizin devleti. Siyasi partiler yönetimlere talip olur yönetir ama yönettiği ülke kaynaklarıdır ve yurttaşa hizmet etmektedir. Bütün kurum ve kuruluşlar bizlerin sahip olduğu mallar değildir. Sonuç itibariyle bugün içme suyu arıtma ve yumuşatma tesisi, borcu Burdur Belediyesi tarafından ödenmek üzere Devlet Su İşleri ile yapılan protokol karşılığı Devlet Su İşleri’nin inşaat işlerini üstlendiği bir projedir. Yani burayı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Devlet Su İşlerimiz bize yapıp bedelsiz teslim etmeyecek etmiyor yani biz bunun bedelini Burdur halkı olarak ödüyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.