BAŞKAN ERCENGİZ 2. DOZ AŞISINI YAPTIRDI

Gündem 15.03.2021 - 16:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ 2. DOZ AŞISINI YAPTIRDI

İkinci dozu Burdur Devlet Hastanesinde yapıldı...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e, yeni tip koronavirüs aşısının ikinci dozu Burdur Devlet Hastanesinde yapıldı.   Aşı sonrası konuşan Başkan Ercengiz, “Bugün Covid-19 salgınına karşı aşılama takvimi içerisinde sıram geldiği için 2. doz aşımı yaptırdım. Bütün hastalara acil şifalar diliyoruz. Aşılama hızının artarak bir an evvel yurttaşlarımızın da aşılanarak bu salgınla mücadele de etkin bir şeklide mücadelemizi devam ettirmek istiyoruz. Herkes aşısının günü geldiği gün Lütfen yaptırsın” Şeklinde konuştu.
İkinci dozu Burdur Devlet Hastanesinde yapıldı...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e, yeni tip koronavirüs aşısının ikinci dozu Burdur Devlet Hastanesinde yapıldı.

 

Aşı sonrası konuşan Başkan Ercengiz, “Bugün Covid-19 salgınına karşı aşılama takvimi içerisinde sıram geldiği için 2. doz aşımı yaptırdım. Bütün hastalara acil şifalar diliyoruz. Aşılama hızının artarak bir an evvel yurttaşlarımızın da aşılanarak bu salgınla mücadele de etkin bir şeklide mücadelemizi devam ettirmek istiyoruz. Herkes aşısının günü geldiği gün Lütfen yaptırsın” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.