BAŞKAN ERCENGIZ İLBANK YETKİLİLERİ İLE SENİR İÇME SUYU HATTINI İNCELEDİ

Gündem 10.09.2021 - 09:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ERCENGIZ İLBANK YETKİLİLERİ İLE SENİR İÇME SUYU HATTINI İNCELEDİ

BAŞKAN ERCENGIZ İLBANK YETKİLİLERİ İLE SENİR İÇME SUYU HATTINI İNCELEDİ
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, senir suyu ile ilgili Ankara, İstanbul ve Antalya’dan gelen İlbank yetkilileri ile incelemelerde bulundu.     Gölün her iki yanında zemin ve geçiş güzergahı ile ilgili alan çalışması yaptıklarını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnşallah orta vadede su sorununu hep birlikte çözeceğiz.” dedi. Başkan Ercengiz, konuyla ilgili; “Senir Suyu ile ilgili; Ankara İstanbul ve Antalya’dan beklediğimiz İlbank yetkililerimiz ve akademisyenlerimiz geldiler. Gölün her iki yanında da gerek zemin gerekse geçiş güzergahı ile ilgili alan incelemesi yaptık.   Hocalarımız ve mühendis arkadaşlarımız teknik çalışmalarını tamamladıktan sonra en kısa sürede sonuçlandırıp yapım aşamasına geçilebilmesi için ilbank ve belediyemize teslim edecekler. İnşallah orta vadede su sorununu hep birlikte çözeceğiz.” diye konuştu.  
BAŞKAN ERCENGIZ İLBANK YETKİLİLERİ İLE SENİR İÇME SUYU HATTINI İNCELEDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, senir suyu ile ilgili Ankara, İstanbul ve Antalya’dan gelen İlbank yetkilileri ile incelemelerde bulundu.

 

 

Gölün her iki yanında zemin ve geçiş güzergahı ile ilgili alan çalışması yaptıklarını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İnşallah orta vadede su sorununu hep birlikte çözeceğiz.” dedi.

Başkan Ercengiz, konuyla ilgili; “Senir Suyu ile ilgili; Ankara İstanbul ve Antalya’dan beklediğimiz İlbank yetkililerimiz ve akademisyenlerimiz geldiler. Gölün her iki yanında da gerek zemin gerekse geçiş güzergahı ile ilgili alan incelemesi yaptık.

 

Hocalarımız ve mühendis arkadaşlarımız teknik çalışmalarını tamamladıktan sonra en kısa sürede sonuçlandırıp yapım aşamasına geçilebilmesi için ilbank ve belediyemize teslim edecekler. İnşallah orta vadede su sorununu hep birlikte çözeceğiz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.