BAŞKAN ALAGÖZ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Gündem 06.08.2021 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

BAŞKAN ALAGÖZ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 4 gün önce verdiği sözü yerine getirdi.     Şenliklerin bütçesi ile 2 adet arazöz alacağını 4 gün önce söyleyen Belediye Başkanı Ümit Alagöz, AFAD'dan gelen talepleri göz önünde bulundurarak, 1 adet 20 Tonluk arazöz ve 1 adet paletli dozer alımı gerçekleştirdiklerini söyledi.  Arazöz ve dozerin Tefenni'ye Hayırlı olmasını dileyen Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer hemşerilerim 4 gün önce söz vermiş olduğum şenliklerin bütçesi ile alacak olduğumuz 2 Adet #Arazöz için #AFAD'dan gelen talepler göz önünde bulundurularak 1 adet 20 tonluk Arazöz ve 1 adet #PaletliDozer alımı gerçekleştirilmiştir. Arazöz ve Dozer alımında bizlere destek olan; Hasan Uysal abime Osman Yıldıran'a Beka Tarım'a Kayalar Tarım'a Alser Madencilik'e Global Madencilik'e Ersav Tarım'a Empa Market'e Fatih Öcaz'a Zamanlar Ticaret (Ali Zaman)a Rukiye Yüksel Organizasyona İlker Demir'e Melsu Petrol (Yavuz Bütün)e Alagözler Mermer'e Şahsım ve İlçe halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Araçlarımız Allah nasip ederse inşallah yarın yangının devam ettiği alanlarda söndürme çalışmalarına başlayacaklardır. Saygılarımla.” İfadelerini kullandı.    
BAŞKAN ALAGÖZ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 4 gün önce verdiği sözü yerine getirdi.

 

 

Şenliklerin bütçesi ile 2 adet arazöz alacağını 4 gün önce söyleyen Belediye Başkanı Ümit Alagöz, AFAD'dan gelen talepleri göz önünde bulundurarak, 1 adet 20 Tonluk arazöz ve 1 adet paletli dozer alımı gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Arazöz ve dozerin Tefenni'ye Hayırlı olmasını dileyen Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada,

"Saygıdeğer hemşerilerim
4 gün önce söz vermiş olduğum şenliklerin bütçesi ile alacak olduğumuz 2 Adet #Arazöz için #AFAD'dan gelen talepler göz önünde bulundurularak 1 adet 20 tonluk Arazöz ve 1 adet #PaletliDozer alımı gerçekleştirilmiştir. Arazöz ve Dozer alımında bizlere destek olan;
Hasan Uysal abime
Osman Yıldıran'a
Beka Tarım'a
Kayalar Tarım'a
Alser Madencilik'e
Global Madencilik'e
Ersav Tarım'a
Empa Market'e
Fatih Öcaz'a
Zamanlar Ticaret (Ali Zaman)a
Rukiye Yüksel Organizasyona
İlker Demir'e
Melsu Petrol (Yavuz Bütün)e
Alagözler Mermer'e
Şahsım ve İlçe halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Araçlarımız Allah nasip ederse inşallah yarın yangının devam ettiği alanlarda söndürme çalışmalarına başlayacaklardır. Saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.