BAŞKAN ALAGÖZ DUYURDU PROJEYE BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLANIYOR

Gündem 01.04.2021 - 13:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ DUYURDU PROJEYE BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLANIYOR

Projeye bugün itibariyle başlanacak…
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz uzun zamandır beklediği güzel haberin bugün geldiğini duyurdu.     Yaşlı bakım evi ve projenin yer tahsis işlemlerinin onaylandığını söyledi. Projeye bugün itibariyle başlanacak.   Başkan Alagöz yaptığı paylaşımda; "Çok kıymetli hemşerilerim; Uzun zamandır beklediğim güzel haber bugün geldi. Yaşlı bakım ve huzur evi projemizin yer tahsis işlemleri onaylandı. Vizyon projelerimizden biri olacak olan ve bir tatil köyü konseptindeki projemize bugün itibariyle başlıyoruz. Yaşlılarımızın daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ilçe dışındaki evlatlarının gözlerini arkada bırakmamak, en önemlisi onlara olan vefa borcumuzu ödemek için bu projeye çok önem veriyorum. Projemizin başta İlçemize, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyor, yer tahsis işlerinin tamamlanmasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beyefendiye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyefendiye ve Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik beyefendiye, şahsım ve İlçe halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ben inanıyorum sizde inanın; bu ilçeyi kendi ölçeğinde Burdur'un değil, Türkiye’nin yıldızı yapacağız. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.  
Projeye bugün itibariyle başlanacak…

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz uzun zamandır beklediği güzel haberin bugün geldiğini duyurdu.

 

 

Yaşlı bakım evi ve projenin yer tahsis işlemlerinin onaylandığını söyledi. Projeye bugün itibariyle başlanacak.

 

Başkan Alagöz yaptığı paylaşımda;

"Çok kıymetli hemşerilerim;
Uzun zamandır beklediğim güzel haber bugün geldi. Yaşlı bakım ve huzur evi projemizin yer tahsis işlemleri onaylandı. Vizyon projelerimizden biri olacak olan ve bir tatil köyü konseptindeki projemize bugün itibariyle başlıyoruz.
Yaşlılarımızın daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ilçe dışındaki evlatlarının gözlerini arkada bırakmamak, en önemlisi onlara olan vefa borcumuzu ödemek için bu projeye çok önem veriyorum.
Projemizin başta İlçemize, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyor, yer tahsis işlerinin tamamlanmasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beyefendiye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyefendiye ve Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik beyefendiye, şahsım ve İlçe halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Ben inanıyorum sizde inanın; bu ilçeyi kendi ölçeğinde Burdur'un değil, Türkiye’nin yıldızı yapacağız. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.