BAŞKAN ALAGÖZ 9 YENİ PROJE İLE SİYASETİ BULUŞTURDU

Gündem 18.06.2021 - 18:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ 9 YENİ PROJE İLE SİYASETİ BULUŞTURDU

BAŞKAN ALAGÖZ 9 YENİ PROJE İLE SİYASETİ BULUŞTURDU
ÖZEL HABER Burdur’un Tefenni ilçesinde birlik ve beraberliğin sağlandığı toplu açılış şölen havasında geçti.     Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde birçok yatırıma ve projeye ev sahipliği yapan Tefenni bölgenin gözde ilçesi olma iddiasını sürdürüyor.   Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Kültür Sanat ve Oyuncak Müzesi, At Çiftçiliği, Buz Paten Pisti, Hamam, Sauna, Spor Merkezi, Rezene İşleme, Paketleme ve Şişeleme Tesisi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Dr. Devlet BAHÇELİ Caddesi Açılışı, Tefenni- Burdur Girişi Fatih Kavşağı Açılış ve Tefenni'nin Sesi Gazetesi ve Matbaası gibi Tefenni halkına daha renkli bir sosyal yaşam sunacak 9 yeni projenin açılışı gerçekleştirildi.   Açılışa Burdur Valisi Ali Arslantaş, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Belediye Başkanı vekili Ali Say, Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay ve çok sayıda parti üyelerinin katılımıyla Tefenni halkı için 9 yeni projenin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.                          
BAŞKAN ALAGÖZ 9 YENİ PROJE İLE SİYASETİ BULUŞTURDU

ÖZEL HABER

Burdur’un Tefenni ilçesinde birlik ve beraberliğin sağlandığı toplu açılış şölen havasında geçti.

 

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde birçok yatırıma ve projeye ev sahipliği yapan Tefenni bölgenin gözde ilçesi olma iddiasını sürdürüyor.

 

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Kültür Sanat ve Oyuncak Müzesi, At Çiftçiliği, Buz Paten Pisti, Hamam, Sauna, Spor Merkezi, Rezene İşleme, Paketleme ve Şişeleme Tesisi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Dr. Devlet BAHÇELİ Caddesi Açılışı, Tefenni- Burdur Girişi Fatih Kavşağı Açılış ve Tefenni'nin Sesi Gazetesi ve Matbaası gibi Tefenni halkına daha renkli bir sosyal yaşam sunacak 9 yeni projenin açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılışa Burdur Valisi Ali Arslantaş, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Belediye Başkanı vekili Ali Say, Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay ve çok sayıda parti üyelerinin katılımıyla Tefenni halkı için 9 yeni projenin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.