BAŞKAN AKBULUT’TAN HÜKÜMETE VE YETKİLİLERİNE ÇAĞRI

Gündem 21.01.2021 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN AKBULUT’TAN HÜKÜMETE VE YETKİLİLERİNE ÇAĞRI

Başkan Akbulut’tan “en kutsal haklarından olan sağlık haklarının ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz şekilde yararlandırılmasını istiyoruz."
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’tan hükümete ve yetkililere çağrıda bulundu.   Başkan İzzet Akbulut'un yaptığı açıklamada; "Pandemi sürecinde iş yerlerini kapatan esnaflarımız, açık olsa dahi gelirlerinin sadece yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilecek ve zorunlu giderlerini karşılamaya anca yetecek esnaflarımızın, bağ kur primleri ne yazık ki işlemeye devam ediyor, primini ödeyemeyen Esnafımız hastanelerde ücretli muayene ile karşı karşıya bırakılıyor. Bu süreç tamamlanana kadar bu zorlukları yaşayan esnaflarımızın, bağ kur primlerinin devletimiz tarafından karşılanmasını, en kutsal haklarından olan sağlık haklarının ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz şekilde yararlandırılmasını istiyoruz." İfadelerini kullandı.  
Başkan Akbulut’tan “en kutsal haklarından olan sağlık haklarının ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz şekilde yararlandırılmasını istiyoruz."

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’tan hükümete ve yetkililere çağrıda bulundu.

 

Başkan İzzet Akbulut'un yaptığı açıklamada;
"Pandemi sürecinde iş yerlerini kapatan esnaflarımız, açık olsa dahi gelirlerinin sadece yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilecek ve zorunlu giderlerini karşılamaya anca yetecek esnaflarımızın, bağ kur primleri ne yazık ki işlemeye devam ediyor, primini ödeyemeyen Esnafımız hastanelerde ücretli muayene ile karşı karşıya bırakılıyor. Bu süreç tamamlanana kadar bu zorlukları yaşayan esnaflarımızın, bağ kur primlerinin devletimiz tarafından karşılanmasını, en kutsal haklarından olan sağlık haklarının ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz şekilde yararlandırılmasını istiyoruz." İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.