BAŞKAN AKBULUT ‘GIDA ÇEKİ OLARAK YARDIMLARINI ULAŞTIRACAKLARINI AÇIKLADI’

Gündem 27.04.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN AKBULUT ‘GIDA ÇEKİ OLARAK YARDIMLARINI ULAŞTIRACAKLARINI AÇIKLADI’

BAŞKAN AKBULUT ‘GIDA ÇEKİ OLARAK YARDIMLARINI ULAŞTIRACAKLARINI AÇIKLADI’
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine koli olarak değil, gıda çeki olarak yardımlarını ulaştıracaklarını açıkladı.   Açıklamada, 'Hem ihtiyaç sahiplerine hem Hayırseverlere kapımız da gönlümüz de açıktır' denildi. Yardım kampanyasını duyuran CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, ''Geçmiş yılların Ramazan aylarında, mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ihtiyaç sahiplerine iletmemizi istedikleri yardımları iletiyorduk. Bu yıl pandemi şartları nedeniyle sadece bizlere ulaşan ihtiyaç sahiplerine koli olarak değil, Gıda Çeki olarak hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracağız. Hem ihtiyaç sahiplerine hem Hayırseverlere kapımız da gönlümüz de açıktır. Saygılarımızla...'' dedi.   
BAŞKAN AKBULUT ‘GIDA ÇEKİ OLARAK YARDIMLARINI ULAŞTIRACAKLARINI AÇIKLADI’

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine koli olarak değil, gıda çeki olarak yardımlarını ulaştıracaklarını açıkladı.

 

Açıklamada, 'Hem ihtiyaç sahiplerine hem Hayırseverlere kapımız da gönlümüz de açıktır' denildi.

Yardım kampanyasını duyuran CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, ''Geçmiş yılların Ramazan aylarında, mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ihtiyaç sahiplerine iletmemizi istedikleri yardımları iletiyorduk. Bu yıl pandemi şartları nedeniyle sadece bizlere ulaşan ihtiyaç sahiplerine koli olarak değil, Gıda Çeki olarak hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracağız. Hem ihtiyaç sahiplerine hem Hayırseverlere kapımız da gönlümüz de açıktır. Saygılarımızla...'' dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.