Barutlu Su Fuarında Tohum üreticileri yerini aldı

Gündem 09.09.2021 - 18:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Barutlu Su Fuarında Tohum üreticileri yerini aldı

Barutlu Su Fuarında Tohum üreticileri yerini aldı
17. Tefenni Barutlu Su şenliklerinde Tarım fuarında domates üreticileri de yerini aldı. Yusufça, Söğüt gibi belde ve ilçelerde seracılığın yoğun olması nedeniyle domates tohumu üreticileri de fuarda yerini almakta. AD Rossen yerli domates tohumu üreticisi firma yetkilisi Tolga Çoruk yaptığı açıklamada; “Şu anda piyasaya sürmek istediğimiz yerli üretim olan Raptor tohumunu üreticimize tanıtarak dışa bağımlılığı azaltarak ekonomik kaybın ve dışa giden dövizleri engellemek için bir girişimde bulunduk. Halkımızın bu girişimimize ekonomik olarak daha verimli olan Raptor tohumuna ilgisi yoğun. Önümüzdeki sene inşallah Raptor tohumu olarak hem üreticimiz kazanacak hem de bu domatesleri tadan vatandaşlarımız ağız tadıyla domates yiyebilecek.“ dedi.
Barutlu Su Fuarında Tohum üreticileri yerini aldı
  • 17. Tefenni Barutlu Su şenliklerinde Tarım fuarında domates üreticileri de yerini aldı. Yusufça, Söğüt gibi belde ve ilçelerde seracılığın yoğun olması nedeniyle domates tohumu üreticileri de fuarda yerini almakta. AD Rossen yerli domates tohumu üreticisi firma yetkilisi Tolga Çoruk yaptığı açıklamada; “Şu anda piyasaya sürmek istediğimiz yerli üretim olan Raptor tohumunu üreticimize tanıtarak dışa bağımlılığı azaltarak ekonomik kaybın ve dışa giden dövizleri engellemek için bir girişimde bulunduk. Halkımızın bu girişimimize ekonomik olarak daha verimli olan Raptor tohumuna ilgisi yoğun. Önümüzdeki sene inşallah Raptor tohumu olarak hem üreticimiz kazanacak hem de bu domatesleri tadan vatandaşlarımız ağız tadıyla domates yiyebilecek.“ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.