BAKAN SELÇUK’TAN EĞİTİM AÇIKLAMASI

Eğitim 22.01.2021 - 11:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN SELÇUK’TAN EĞİTİM AÇIKLAMASI

Bakan Ziya Selçuk, uzaktan eğitimde 3 haftalık tatil öncesi, öğrencilere yönelik açıklamalarda bulundu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimde 3 haftalık tatil öncesi, öğrencilere yönelik açıklamalarda bulundu.   Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları: Evde çok kalmak sizi çok bunalttı, biliyorum. Bu dönemde en çok kullandığınız kelime 'sıkıldım' olabilir. Ben diyorum ki, elbette sıkıldık ama her zaman yapılacak güzel işler vardır. Azimli olmanız çok önemli. Bir resim yapmanız, bir yemek yapmanız, yazıyı, hikayeyi kaleme almanız gerçekten çok değerli. Bu şekilde içinizin rahatladığını da göreceksiniz. Biraz daha büyüdüğünüzü de hissedeceksiniz. Biz her güne özel etkinlikler hazırladık. 23 gün tatil etkinlikleri ile sizler her gün farklı etkinlikler yapabileceksiniz.   15 ŞUBAT'TA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAYACAK MI? 15 Şubat'tan itibaren sizleri okullarda görmek, okullarda karşılamak istiyoruz. Salgın koşullarını dikkate alarak bu değerlendirme yapılıyor. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım.  
Bakan Ziya Selçuk, uzaktan eğitimde 3 haftalık tatil öncesi, öğrencilere yönelik açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimde 3 haftalık tatil öncesi, öğrencilere yönelik açıklamalarda bulundu.

 

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları:

Evde çok kalmak sizi çok bunalttı, biliyorum. Bu dönemde en çok kullandığınız kelime 'sıkıldım' olabilir. Ben diyorum ki, elbette sıkıldık ama her zaman yapılacak güzel işler vardır. Azimli olmanız çok önemli. Bir resim yapmanız, bir yemek yapmanız, yazıyı, hikayeyi kaleme almanız gerçekten çok değerli. Bu şekilde içinizin rahatladığını da göreceksiniz. Biraz daha büyüdüğünüzü de hissedeceksiniz. Biz her güne özel etkinlikler hazırladık. 23 gün tatil etkinlikleri ile sizler her gün farklı etkinlikler yapabileceksiniz.

 

15 ŞUBAT'TA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAYACAK MI?

15 Şubat'tan itibaren sizleri okullarda görmek, okullarda karşılamak istiyoruz. Salgın koşullarını dikkate alarak bu değerlendirme yapılıyor. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.