BAKAN SELÇUK DUYURDU AÇIK ÖĞRETİM MEZUNİYET KREDİSİ DÜŞÜRÜLDÜ

Eğitim 23.10.2020 - 09:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN SELÇUK DUYURDU AÇIK ÖĞRETİM MEZUNİYET KREDİSİ DÜŞÜRÜLDÜ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Açık öğretim lise öğrencilerin mezuniyet kredisin düşürüldüğünü duyurdu...
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Açık öğretim lisesi öğrencilerinin 170 krediyle mezun olabileceklerini bildirdi. Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Açık öğretim lisesinde okuyan öğrencilerin azmini ve hayallerini bildiklerine işaret etti.   Bakan Selçuk, "Mezuniyet hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak için yeni bir karar aldık. Mezuniyet için gerekli olan krediyi 170 olarak belirledik. Hayırlı olsun." İfadelerini kullandı. Açık öğretim liselerinde mezuniyet için daha önce alınması gereken kredi 192 idi.  
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Açık öğretim lise öğrencilerin mezuniyet kredisin düşürüldüğünü duyurdu...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Açık öğretim lisesi öğrencilerinin 170 krediyle mezun olabileceklerini bildirdi.

Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Açık öğretim lisesinde okuyan öğrencilerin azmini ve hayallerini bildiklerine işaret etti.

 

Bakan Selçuk, "Mezuniyet hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak için yeni bir karar aldık. Mezuniyet için gerekli olan krediyi 170 olarak belirledik. Hayırlı olsun." İfadelerini kullandı.

Açık öğretim liselerinde mezuniyet için daha önce alınması gereken kredi 192 idi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.