BAKAN KOCA AÇIKLADI VURULAN AŞI SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ

Sağlık 14.01.2021 - 13:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KOCA AÇIKLADI VURULAN AŞI SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ

Türkiye aşı programı uygulamakta güçlü bir alt yapıya sahiptir...
Pandemi salgınına çare olacak aşılar geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldiği duyurulmuştu.   Perşembe ve Cuma gününden itibaren aşıların vurulmaya başlanacağının açıklamasından sonra Türkiye’ye dağıtımı yapılan aşılar bugün itibariyle önce sağlık çalışanlarına olmak üzere vurulmaya başlandı.   Sağlık bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, “Şu an itibariyle 1. doz aşısını olan sağlık çalışanı sayısı 100.000'i geçti. Türkiye aşı programı uygulamakta güçlü bir alt yapıya sahiptir. Bu güce inanan, destek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.    
Türkiye aşı programı uygulamakta güçlü bir alt yapıya sahiptir...

Pandemi salgınına çare olacak aşılar geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldiği duyurulmuştu.

 

Perşembe ve Cuma gününden itibaren aşıların vurulmaya başlanacağının açıklamasından sonra Türkiye’ye dağıtımı yapılan aşılar bugün itibariyle önce sağlık çalışanlarına olmak üzere vurulmaya başlandı.

 

Sağlık bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, “Şu an itibariyle 1. doz aşısını olan sağlık çalışanı sayısı 100.000'i geçti. Türkiye aşı programı uygulamakta güçlü bir alt yapıya sahiptir. Bu güce inanan, destek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.