BAHÇEŞEHİRLİ MİNİKLER KIRMIZI ÇİZGİYİ ÇEKTİLER

Gündem 01.04.2021 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİRLİ MİNİKLER KIRMIZI ÇİZGİYİ ÇEKTİLER

Etkinliğe farkındalık yaratacak ilk destek Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden geldi.
Burdur’da İçişleri Bakanlığı'nın ‘'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir, Trafikte Yaya Önceliği'’ projesi kapsamında şerit boyama ve ışıksız yaya geçitlerinde yayalara geçiş üstünlüğü etkinliği yapılmıştı.   Etkinliğe farkındalık yaratacak ilk destek Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden geldi.   Etkinlik Tefenni asfaltı üzerinde Kolejin 4 şubesi olan ikinci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından uygulandı. Yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer ve zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla Burdur’da yaya geçitlerinin ortasındaki çizgi kırmızıya boyanmıştı. Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Gurbet Çetin ve Kurumsal İletişim Müdürü Ersin Kaplan'ın da öncülük ettiği etkinlik 2.nci sınıf öğretmenleri Necmettin Çakır, Demet Çimen Gümüş, Merve Büyükalan, Şevki Soysal ve öğrencileri gerçekleştirdi.   GURBET ÇETİN: BAHÇEŞEHIR KOLEJİ ÇEVREYE VE İNSANA DOKUNAN BİR ANLAYIŞA SAHİPTİR Konuyla ilgili görüşlerini bildiren İlköğretim Müdürü Gurbet Çetin," Bahçeşehir Koleji olarak her zaman söylediğimiz gibi salt akademik eğitim ve öğretim dışında sosyal etkinliklerle taçlanan bir eğitim kurumuyuz.  Bu etkinliği düzenleyen Kurumsal İletişim Müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile öğrencilere teşekkür ediyorum " dedi    
Etkinliğe farkındalık yaratacak ilk destek Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden geldi.

Burdur’da İçişleri Bakanlığı'nın ‘'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir, Trafikte Yaya Önceliği'’ projesi kapsamında şerit boyama ve ışıksız yaya geçitlerinde yayalara geçiş üstünlüğü etkinliği yapılmıştı.

 

Etkinliğe farkındalık yaratacak ilk destek Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden geldi.

 

Etkinlik Tefenni asfaltı üzerinde Kolejin 4 şubesi olan ikinci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından uygulandı. Yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer ve zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla Burdur’da yaya geçitlerinin ortasındaki çizgi kırmızıya boyanmıştı. Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Gurbet Çetin ve Kurumsal İletişim Müdürü Ersin Kaplan'ın da öncülük ettiği etkinlik 2.nci sınıf öğretmenleri Necmettin Çakır, Demet Çimen Gümüş, Merve Büyükalan, Şevki Soysal ve öğrencileri gerçekleştirdi.

 

GURBET ÇETİN: BAHÇEŞEHIR KOLEJİ ÇEVREYE VE İNSANA DOKUNAN BİR ANLAYIŞA SAHİPTİR

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren İlköğretim Müdürü Gurbet Çetin," Bahçeşehir Koleji olarak her zaman söylediğimiz gibi salt akademik eğitim ve öğretim dışında sosyal etkinliklerle taçlanan bir eğitim kurumuyuz.  Bu etkinliği düzenleyen Kurumsal İletişim Müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile öğrencilere teşekkür ediyorum " dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.