Bahçeşehir Kolejinden TEOG Dopingi

Eğitim 21.01.2017 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Kolejinden TEOG Dopingi

Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencileri sömestr tatili boyunca sürecek olan yoğunlaştırılmış TEOG hazırlık kampına yoğun katılım gösterdi.
Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencileri  sömestr tatili boyunca sürecek olan yoğunlaştırılmış TEOG hazırlık kampına yoğun katılım gösterdi. Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada; öğrencilerin tatil süresince uygulanacak olan yoğun programın kişiye özgü bireysel etütler, dar grup çalışmaları, konu tekrarı ve bireysel soru çözümleri ile devam edeceği açıklandı. Ayrıca; Bahçeşehir Koleji Anadolu lisesi 11. ve 12. Sınıf YGS - LYS hazırlığı yapan öğrencilerin sabah yoğunlaştırılmış program ile derslerine devam ederken öğleden sonra ise yeni sınav sistemine uygun olarak deneme sınavlarına girdikleri de belirtildi.
Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencileri sömestr tatili boyunca sürecek olan yoğunlaştırılmış TEOG hazırlık kampına yoğun katılım gösterdi.

Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencileri  sömestr tatili boyunca sürecek olan yoğunlaştırılmış TEOG hazırlık kampına yoğun katılım gösterdi.

Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada; öğrencilerin tatil süresince uygulanacak olan yoğun programın kişiye özgü bireysel etütler, dar grup çalışmaları, konu tekrarı ve bireysel soru çözümleri ile devam edeceği açıklandı.

Ayrıca; Bahçeşehir Koleji Anadolu lisesi 11. ve 12. Sınıf YGS - LYS hazırlığı yapan öğrencilerin sabah yoğunlaştırılmış program ile derslerine devam ederken öğleden sonra ise yeni sınav sistemine uygun olarak deneme sınavlarına girdikleri de belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.