BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN 2016’NIN SON KAHVALTISI

Gündem 30.12.2016 - 10:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN 2016’NIN SON KAHVALTISI

DÜNYA OKULU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 2016 YILININ SON KAHVALTISINDA ÖĞRENCİLERİ COŞTURDU.
Burdur Bahçeşehir Koleji 2016 yılının son kahvaltısında hem öğrencilerini coşturdu hem de hizmete giren açık büfe menüsüyle 2016’ya güzel bir şekilde veda edip,2017’ye merhaba dedi.   Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Osman Çoban ve Kurucu Hurşit Çetin’in organize ettiği kahvaltı programında ilkokul öğrencilerine birbirinden zengin menüsüyle açık büfe kahvaltı verildi. Yeni yıl müziklerinin eşliğinde sıraya giren minik öğrenciler kahvaltı tepsilerini dilediğince doldurarak masalarında arkadaşlarıyla birlikte 2016’yı uğurladı.   Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Osman Çoban kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada; 2016 yılının son kahvaltısını açık büfe şeklinde verdiklerini, her bir öğrencinin gönlünce menülerden seçip müzik eşliğinde kahvaltı yaptığını, öğrencilerin öğretmenlerinin de onlara eşlik ettiğini söyledi. Kurucu Hurşit Çetin ise sosyal faaliyetlerde ve eğitim- öğretim konularında 2016 yılını zirvede bıraktıklarını ve aynı çalışma azmiyle 2017 yılında da devam edeceklerini vurguladı. Çetin, Dünya Okulu Bahçeşehir Kolejine yakışan başarı ve eğitim sistemiyle Burdur’da eğitim ve öğretimi taçlandırdıklarını da belirtti. Kahvaltının ardından hem ilkokul öğrencileri ve hem de ortaokul öğrencileri kar keyfini birlikte okul bahçesinde yaşadılar. 
DÜNYA OKULU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 2016 YILININ SON KAHVALTISINDA ÖĞRENCİLERİ COŞTURDU.

Burdur Bahçeşehir Koleji 2016 yılının son kahvaltısında hem öğrencilerini coşturdu hem de hizmete giren açık büfe menüsüyle 2016’ya güzel bir şekilde veda edip,2017’ye merhaba dedi.

 

Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Osman Çoban ve Kurucu Hurşit Çetin’in organize ettiği kahvaltı programında ilkokul öğrencilerine birbirinden zengin menüsüyle açık büfe kahvaltı verildi. Yeni yıl müziklerinin eşliğinde sıraya giren minik öğrenciler kahvaltı tepsilerini dilediğince doldurarak masalarında arkadaşlarıyla birlikte 2016’yı uğurladı.

 

Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Osman Çoban kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada; 2016 yılının son kahvaltısını açık büfe şeklinde verdiklerini, her bir öğrencinin gönlünce menülerden seçip müzik eşliğinde kahvaltı yaptığını, öğrencilerin öğretmenlerinin de onlara eşlik ettiğini söyledi. Kurucu Hurşit Çetin ise sosyal faaliyetlerde ve eğitim- öğretim konularında 2016 yılını zirvede bıraktıklarını ve aynı çalışma azmiyle 2017 yılında da devam edeceklerini vurguladı. Çetin, Dünya Okulu Bahçeşehir Kolejine yakışan başarı ve eğitim sistemiyle Burdur’da eğitim ve öğretimi taçlandırdıklarını da belirtti.

Kahvaltının ardından hem ilkokul öğrencileri ve hem de ortaokul öğrencileri kar keyfini birlikte okul bahçesinde yaşadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.