BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN UZAKTAN EĞİTİME YAKINDAN TAKİP!

Eğitim 28.03.2020 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN UZAKTAN EĞİTİME YAKINDAN TAKİP!

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİNE ONLİNE OLARAK DEVAM EDİYOR!
Burdur Bahçeşehir Koleji, okulların Koronavirüs nedeniyle zorunlu olarak tatil edilmesiyle birlikte uzaktan eğitim faaliyetlerine online canlı derslerle devam ediyor.  Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yapay Zeka Tabanlı Kişiye Özgü Öğretim Modeli "METODBOX" ile iki yıldır uygulamayı sürdürdüğü uzaktan eğitim altyapısını güncelleyen Bahçeşehir Koleji, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için tüm Türkiye'ye eş zamanlı olarak canlı yayın derslerini vermeye başladı. Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin tamamını kapsayan uzaktan eğitim modelinde konu anlatım videoları, online testler, e-kitap, e-kütüphane, İngilizce IS ve BPİSA Sınavları ve daha bir çok etkinlik yer alıyor. Türkiye genelinde 105 bin Bahçeşehir Koleji öğrencisinin faydalandı sisteme Burdur Kampüsü de eksiksiz olarak katılım gösteriyor. Uzaktan eğitimin başladığı son bir hafta boyunca sorunsuz bir şekilde hizmet veren METODBOX'ta akademik eğitimin yanında sosyal etkinliklere ve rehberlik uygulamalarına da fazlasıyla yer veriliyor. Bununla birlikte Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanımına sunulan "ZOOM MEETING" Uzaktan Canlı Eğitim Platformu üzerinden öğrenciler, online sınıflarda öğretmenleri ile buluştu, gerçek bir sınıf ortamını dijital ortama taşıdı. Öğretmenler, haftanın her günü için belirlenen ders ve etkinlik programları kapsamında öğrencileriyle online sınıflarda derslerini işlemeye başladılar.  Online eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: "Türkiye'de son dönemde Koronavirüs salgınına yönelik alınan kararlar doğrultusunda Burdur Bahçeşehir Koleji olarak online eğitime geçtik. Bu sistemi en aktif biçimde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanmasını sağlayarak eğitim sürecimizin aksamasının önüne geçtik. METODBOX, STOYS, ZOOM MEETING gibi birçok eğitim imkanını kullanıma sunduk. Ülkemizin el birliği ile bu zor günleri bir an önce atlatmasını diliyor, öğretmen öğrenci ve velilerimize sağlıklı günler diliyorum." dedi.
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİNE ONLİNE OLARAK DEVAM EDİYOR!

Burdur Bahçeşehir Koleji, okulların Koronavirüs nedeniyle zorunlu olarak tatil edilmesiyle birlikte uzaktan eğitim faaliyetlerine online canlı derslerle devam ediyor. 
Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yapay Zeka Tabanlı Kişiye Özgü Öğretim Modeli "METODBOX" ile iki yıldır uygulamayı sürdürdüğü uzaktan eğitim altyapısını güncelleyen Bahçeşehir Koleji, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için tüm Türkiye'ye eş zamanlı olarak canlı yayın derslerini vermeye başladı. Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin tamamını kapsayan uzaktan eğitim modelinde konu anlatım videoları, online testler, e-kitap, e-kütüphane, İngilizce IS ve BPİSA Sınavları ve daha bir çok etkinlik yer alıyor. Türkiye genelinde 105 bin Bahçeşehir Koleji öğrencisinin faydalandı sisteme Burdur Kampüsü de eksiksiz olarak katılım gösteriyor.
Uzaktan eğitimin başladığı son bir hafta boyunca sorunsuz bir şekilde hizmet veren METODBOX'ta akademik eğitimin yanında sosyal etkinliklere ve rehberlik uygulamalarına da fazlasıyla yer veriliyor.
Bununla birlikte Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanımına sunulan "ZOOM MEETING" Uzaktan Canlı Eğitim Platformu üzerinden öğrenciler, online sınıflarda öğretmenleri ile buluştu, gerçek bir sınıf ortamını dijital ortama taşıdı. Öğretmenler, haftanın her günü için belirlenen ders ve etkinlik programları kapsamında öğrencileriyle online sınıflarda derslerini işlemeye başladılar. 
Online eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: "Türkiye'de son dönemde Koronavirüs salgınına yönelik alınan kararlar doğrultusunda Burdur Bahçeşehir Koleji olarak online eğitime geçtik. Bu sistemi en aktif biçimde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanmasını sağlayarak eğitim sürecimizin aksamasının önüne geçtik. METODBOX, STOYS, ZOOM MEETING gibi birçok eğitim imkanını kullanıma sunduk. Ülkemizin el birliği ile bu zor günleri bir an önce atlatmasını diliyor, öğretmen öğrenci ve velilerimize sağlıklı günler diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.