AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

Spor 04.09.2021 - 21:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK
CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda’yı 3-0 mağlup etti.  Grup maçlarında da set vermeden yendiği rakibini bir kez daha mağlup eden ‘Filenin Sultanları’, Avrupa üçüncüsü oldu. Hollanda karşısında oldukça agresif ve etkili bir oyun ortaya koyan ‘Filenin Sultanları’, rakibine adeta nefes aldırmadı. Oldukça kısa süren setlerle rakibini geçen Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nı alkışlarla üçüncü tamamladı.
AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda’yı 3-0 mağlup etti. 



Grup maçlarında da set vermeden yendiği rakibini bir kez daha mağlup eden ‘Filenin Sultanları’, Avrupa üçüncüsü oldu.


Hollanda karşısında oldukça agresif ve etkili bir oyun ortaya koyan ‘Filenin Sultanları’, rakibine adeta nefes aldırmadı. Oldukça kısa süren setlerle rakibini geçen Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nı alkışlarla üçüncü tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.