AŞI TAKVİMİNDE DETAYLAR BELLİ OLUYOR

Sağlık 31.12.2020 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AŞI TAKVİMİNDE DETAYLAR BELLİ OLUYOR

Sonuçlarının anlık olarak paylaşılacak…
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sabah Türkiye'ye ulaşan koronavirüs aşısıyla ilgili açıklama yaptı.    Analiz sürecinin başladığını belirten Koca, ilk olarak sağlık çalışanlarının ve huzurevlerinde bulunan kişilerin aşılanacağını belirtti. Koca, aşının 28 gün ara ile iki doz şeklinde yapılacağını ve uygulama sonuçlarının anlık olarak paylaşılacağını vurguladı.  
Sonuçlarının anlık olarak paylaşılacak…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sabah Türkiye'ye ulaşan koronavirüs aşısıyla ilgili açıklama yaptı. 

 

Analiz sürecinin başladığını belirten Koca, ilk olarak sağlık çalışanlarının ve huzurevlerinde bulunan kişilerin aşılanacağını belirtti. Koca, aşının 28 gün ara ile iki doz şeklinde yapılacağını ve uygulama sonuçlarının anlık olarak paylaşılacağını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.