AŞI FARKINDALIĞI İÇİN İLK PAYLAŞIM VALİ ARSLANTAŞ'TAN

Gündem 01.09.2021 - 08:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AŞI FARKINDALIĞI İÇİN İLK PAYLAŞIM VALİ ARSLANTAŞ'TAN

AŞI FARKINDALIĞI İÇİN İLK PAYLAŞIM VALİ ARSLANTAŞ'TAN
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüs salgınında aşı ile örnek olabilmek adına farkındalık oluşturuldu.   Burdur İl Sağlık Müdürlüğü web sitesi üzerinden aşı görselinizi oluşturarak sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen farkındalık etkinliğine ilk paylaşım Burdur Valisi Ali Arslantaş'tan geldi.   Vali Arslantaş web sitesi üzerinden oluşturduğu aşı kartını sosyal medya üzerinden paylaştı. Arslantaş paylaşımında, ''Tedbir ve Aşı ile COVID-19'u Aşıyoruz. Aşınızı olun, sevdiklerinize ve sevenlerinize örnek olmak için http://burdurism.com adresinden görselinizi oluşturarak, bunu onlarla paylaşın.'' ifadelerini kullandı.    
AŞI FARKINDALIĞI İÇİN İLK PAYLAŞIM VALİ ARSLANTAŞ'TAN

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüs salgınında aşı ile örnek olabilmek adına farkındalık oluşturuldu.

 

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü web sitesi üzerinden aşı görselinizi oluşturarak sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen farkındalık etkinliğine ilk paylaşım Burdur Valisi Ali Arslantaş'tan geldi.

 

Vali Arslantaş web sitesi üzerinden oluşturduğu aşı kartını sosyal medya üzerinden paylaştı. Arslantaş paylaşımında, ''Tedbir ve Aşı ile COVID-19'u Aşıyoruz. Aşınızı olun, sevdiklerinize ve sevenlerinize örnek olmak için http://burdurism.com adresinden görselinizi oluşturarak, bunu onlarla paylaşın.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.