APPLE, TÜRKİYE'DE SATIŞLARI DURDURDU

Teknoloji 24.11.2021 - 10:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

APPLE, TÜRKİYE'DE SATIŞLARI DURDURDU

APPLE, TÜRKİYE'DE SATIŞLARI DURDURDU
Apple, Türkiye'de hem fiziksel mağazaları aracılığıyla hem de internet sitesi üzerinden hizmet veriyor. Ancak dün akşam saatlerinde Apple'ın Türkiye kanadında ilginç bir gelişme yaşandı.     APPLE'IN TÜRKİYE AYAĞINDA ONLINE SATIŞLAR DURDU Apple, Türkiye'de online cihaz satışını geçici olarak durdurmuş gibi görünüyor. Şu anda Apple'ın internet sitesi üzerinden ürün satışı yapılamıyor. Yani Apple Türkiye'nin resmi internet sitesi üzerinden iPhone 11, iPhone 13, Apple Watch, AirPods, yeni MacBook Pro modelleri ve daha birçok ürünü satın almak şimdilik mümkün değil. Apple'ın Türkiye mağazası açık ve çalışır durumda olsa da şu anda sepete hiçbir cihaz eklenemiyor veya satın alınamıyor. Ürünlerin gönderim kısmında "şu anda mevcut değil" ibaresi yer alıyor.    
APPLE, TÜRKİYE'DE SATIŞLARI DURDURDU

Apple, Türkiye'de hem fiziksel mağazaları aracılığıyla hem de internet sitesi üzerinden hizmet veriyor. Ancak dün akşam saatlerinde Apple'ın Türkiye kanadında ilginç bir gelişme yaşandı.

 

 

APPLE'IN TÜRKİYE AYAĞINDA ONLINE SATIŞLAR DURDU

Apple, Türkiye'de online cihaz satışını geçici olarak durdurmuş gibi görünüyor. Şu anda Apple'ın internet sitesi üzerinden ürün satışı yapılamıyor.

Yani Apple Türkiye'nin resmi internet sitesi üzerinden iPhone 11, iPhone 13, Apple Watch, AirPods, yeni MacBook Pro modelleri ve daha birçok ürünü satın almak şimdilik mümkün değil.

Apple'ın Türkiye mağazası açık ve çalışır durumda olsa da şu anda sepete hiçbir cihaz eklenemiyor veya satın alınamıyor.

Ürünlerin gönderim kısmında "şu anda mevcut değil" ibaresi yer alıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.