ANTALYA'NIN SAHİLLERİNDE YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Turizm (AA) - Anadolu Ajansı | 20.09.2020 - 12:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'NIN SAHİLLERİNDE YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Antalya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, sahillerde yoğunluk oluşturdu.
Ağırladığı turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak nitelenen Antalya’da sıcak havaların devam etmesi ile yerli ve yabancı tatilciler sahillere akın etti. Denize girerek serinlemek isteyen tatilciler, dünyaca ünlü Konyaaltı ile Lara plajlarında yoğunluğa neden oldu.   Tatilcilerin çoğunun maske takmadığı ve zaman zaman sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Zabıta ekipleri, sahil bandı boyunca megafonla Türkçe, Rusça ve İngilizce anonslar yaparak, tatilcileri Kovid-19 tedbirlerine uymaları yönünde uyardı.  
Antalya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Ağırladığı turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak nitelenen Antalya’da sıcak havaların devam etmesi ile yerli ve yabancı tatilciler sahillere akın etti.

Denize girerek serinlemek isteyen tatilciler, dünyaca ünlü Konyaaltı ile Lara plajlarında yoğunluğa neden oldu.  

Tatilcilerin çoğunun maske takmadığı ve zaman zaman sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

Zabıta ekipleri, sahil bandı boyunca megafonla Türkçe, Rusça ve İngilizce anonslar yaparak, tatilcileri Kovid-19 tedbirlerine uymaları yönünde uyardı.  

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.