ANTALYA'DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ 2 YARALI

Gündem 15.09.2021 - 16:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ANTALYA'DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ 2 YARALI

ANTALYA'DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ 2 YARALI
Yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kaza yapmaları sonucu anne ve baba olay yerinde hayatını kaybetti. Ailenin tatilden döndükleri belirlendi.   Antalya’da Manavgat istikametinden Akseki istikametine giden Muhammet Mustafa İnce’nin kullandığı 42 BTC 15 plakalı otomobil, Kale mevkiinde yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak aynı istikamette seyir halindeki Nihat Büyüköz’ün kullandığı 42 BC 885 plakalı otobüse çarparak hurdaya döndü.   ANNE VE BABA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ Kazada otomobil sürücüsü Muhammet Mustafa İnce ile otomobilde yolcu olarak bulunan eşi Zeynep İnce olay yerinde yaşamlarını yitirirken, kızları Elif ve Seher yaralandı.   YARALI İKİ KIZ ÇOCUĞU HASTANEYE KALDIRILDI Yaralılar, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   TATİLDEN DÖNÜYORLARDI Kazada hayatını kaybeden karı-kocanın cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İnce Ailesi'nin, Antalya’da tatil yaptıktan sonra Konya’ya dönmekte oldukları bildirildi.    
ANTALYA'DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ 2 YARALI

Yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kaza yapmaları sonucu anne ve baba olay yerinde hayatını kaybetti. Ailenin tatilden döndükleri belirlendi.

 

Antalya’da Manavgat istikametinden Akseki istikametine giden Muhammet Mustafa İnce’nin kullandığı 42 BTC 15 plakalı otomobil, Kale mevkiinde yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak aynı istikamette seyir halindeki Nihat Büyüköz’ün kullandığı 42 BC 885 plakalı otobüse çarparak hurdaya döndü.

 

ANNE VE BABA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobil sürücüsü Muhammet Mustafa İnce ile otomobilde yolcu olarak bulunan eşi Zeynep İnce olay yerinde yaşamlarını yitirirken, kızları Elif ve Seher yaralandı.

 

YARALI İKİ KIZ ÇOCUĞU HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

TATİLDEN DÖNÜYORLARDI

Kazada hayatını kaybeden karı-kocanın cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İnce Ailesi'nin, Antalya’da tatil yaptıktan sonra Konya’ya dönmekte oldukları bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.