ANTALYA’DA PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Asayiş 27.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ANTALYA’DA PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

ANTALYA’DA PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU
Muğla’nın Milas ilçesinden çalınan yaklaşık 300 bin TL değerindeki otomobil, Ankara’da araç takip sistemi söküldükten sonra çekiciyle getirildiği Antalya’da parçalanmış halde bulundu.   Muğla'da başlayıp Antalya'da biten akılalmaz olayda, Milas'ta bir araç kiralama şirketinden kiralanan 300 bin lira değerinde aracın, Antalya'da 65 bin liraya satılıp parçalandığı ortaya çıktı.   Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otomobilin Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltındaki 2 kardeşin ise ifade işlemlerinin devam ettiği bildirildi.  
ANTALYA’DA PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Muğla’nın Milas ilçesinden çalınan yaklaşık 300 bin TL değerindeki otomobil, Ankara’da araç takip sistemi söküldükten sonra çekiciyle getirildiği Antalya’da parçalanmış halde bulundu.


 

Muğla'da başlayıp Antalya'da biten akılalmaz olayda, Milas'ta bir araç kiralama şirketinden kiralanan 300 bin lira değerinde aracın, Antalya'da 65 bin liraya satılıp parçalandığı ortaya çıktı.

 

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otomobilin Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltındaki 2 kardeşin ise ifade işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.