ANTALYA'DA FUTURE FASHİON FACES WORLD RÜZGARI ESECEK

Sanat 13.01.2016 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA FUTURE FASHİON FACES WORLD RÜZGARI ESECEK

ANTALYA'DA FUTURE FASHİON FACES WORLD RÜZGARI ESECEK
Uluslararası Future Fashion Faces WORLD ilk kez Antalya'da düzenleniyor. 19 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek Future Fashion Faces WORLD Yarışmasına geri sayım başladı.  Uluslararası Future Fashion Faces WORLD ilk kez 19 Mart’ta Antalya’da düzenleniyor. 50 ülkeden 20 genç kız ve erkeklerin podyuma çıkacağı yarışma için güzeller Clup Hotel Sera'da kampa girecek. Dünya çapında önemli bir yere sahip olan Future Fashion Faces WORLD yarışması aynı zamanda takı, kozmetik, kıyafet, mayo, ayakkabı ve aksesuara kadar trend moda markaların son koleksiyonlarının sunulacağı bir sahne olacak. Future Fashion Faces WORLD yarışmasına katılan uluslararası modeller dünya çapında bilinirliğe ve reytinge ulaşmak için çok önemli fırsatlar elde edecek. Future Fashion Faces WORLD yarışmasında derece alan modeller, dünya moda sektörüne girecek reklam ve film endüstrisinin en popüler modelleri arasında yer almak için çok önemli fırsatlar bulacaklar. Arnavutluk, Angola, Ermenistan, Aruba, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Belçika, Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Güney Afrika Cumhuriyeti, Çin, Hırvatistan, Küba, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Almanya, Hollanda, Macaristan, İtalya, Kazakistan, Letonya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Meksiko, Monako, Nepal, Portekiz, PuertoRiko, Romanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsviçre, Tayvan, Tataristan, Türkiye, Ukrayna ve Venezuela’nın Future Fashion Faces WORLD yarışmasına katılması bekleniyor.
ANTALYA'DA FUTURE FASHİON FACES WORLD RÜZGARI ESECEK

Uluslararası Future Fashion Faces WORLD ilk kez Antalya'da düzenleniyor. 19 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek Future Fashion Faces WORLD Yarışmasına geri sayım başladı. 
Uluslararası Future Fashion Faces WORLD ilk kez 19 Mart’ta Antalya’da düzenleniyor. 50 ülkeden 20 genç kız ve erkeklerin podyuma çıkacağı yarışma için güzeller Clup Hotel Sera'da kampa girecek. Dünya çapında önemli bir yere sahip olan Future Fashion Faces WORLD yarışması aynı zamanda takı, kozmetik, kıyafet, mayo, ayakkabı ve aksesuara kadar trend moda markaların son koleksiyonlarının sunulacağı bir sahne olacak. Future Fashion Faces WORLD yarışmasına katılan uluslararası modeller dünya çapında bilinirliğe ve reytinge ulaşmak için çok önemli fırsatlar elde edecek. Future Fashion Faces WORLD yarışmasında derece alan modeller, dünya moda sektörüne girecek reklam ve film endüstrisinin en popüler modelleri arasında yer almak için çok önemli fırsatlar bulacaklar. Arnavutluk, Angola, Ermenistan, Aruba, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Belçika, Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Güney Afrika Cumhuriyeti, Çin, Hırvatistan, Küba, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Almanya, Hollanda, Macaristan, İtalya, Kazakistan, Letonya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Meksiko, Monako, Nepal, Portekiz, PuertoRiko, Romanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsviçre, Tayvan, Tataristan, Türkiye, Ukrayna ve Venezuela’nın Future Fashion Faces WORLD yarışmasına katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.