Antalya'da bir kadın evde ölü bulundu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 07.03.2021 - 12:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da bir kadın evde ölü bulundu

Antalya'da bir kadın evde ölü bulundu
Antalya'nın Kepez ilçesinde 51 yaşındaki kadın evde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Göksu Mahallesi 6885 Sokak'ta yaşayan Tahsin Dönmez (57), evinde kalan Necibe Uzun'u (51) hareketsiz halde bulunca polis merkezine başvurdu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Uzun'un öldüğünü belirledi. Ölümü şüpheli bulan polis ekiplerinin incelemesinin ardından kadının cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.  Uzun'un siroz hastası olduğu öne sürüldü. Tahsin Dönmez, gazetecilere, Necibe Uzun'u üç gün önce bir parkta bitkin halde bulduğunu söyledi. Uzun'u durumuna acıyarak evine getirdiği belirten Dönmez, "Hali 2-3 gündür güzeldi. Dün gece sabaha kadar istifra etti. Ambulans ve polis çağırmama izin vermedi. Sabah 08.00'de işe gittim. İşten geri döndüğümde o vaziyette gördüm. Onu o şekilde görünce şoke oldum. Hemen karakola gittim." diye konuştu.
Antalya'da bir kadın evde ölü bulundu

Antalya'nın Kepez ilçesinde 51 yaşındaki kadın evde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Göksu Mahallesi 6885 Sokak'ta yaşayan Tahsin Dönmez (57), evinde kalan Necibe Uzun'u (51) hareketsiz halde bulunca polis merkezine başvurdu.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Uzun'un öldüğünü belirledi.

Ölümü şüpheli bulan polis ekiplerinin incelemesinin ardından kadının cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. 

Uzun'un siroz hastası olduğu öne sürüldü.

Tahsin Dönmez, gazetecilere, Necibe Uzun'u üç gün önce bir parkta bitkin halde bulduğunu söyledi.

Uzun'u durumuna acıyarak evine getirdiği belirten Dönmez, "Hali 2-3 gündür güzeldi. Dün gece sabaha kadar istifra etti. Ambulans ve polis çağırmama izin vermedi. Sabah 08.00'de işe gittim. İşten geri döndüğümde o vaziyette gördüm. Onu o şekilde görünce şoke oldum. Hemen karakola gittim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.