Antalya'da 450 bin kişiye verilecek maskelerin dağıtımına başlandı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 04.04.2020 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da 450 bin kişiye verilecek maskelerin dağıtımına başlandı

Antalya'da 450 bin kişiye verilecek maskelerin dağıtımına başlandı
Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında  450 bin kişiye verilecek maskelerin dağıtımına başlandı. Muratpaşa Belediyesi, tedbirler kapsamında 450 bin yıkanabilir maske üretti. İlçedeki Mustafa Çetinkaya Stadı'nda bir araya gelen özel kıyafetli 120 kişilik ekip, dağıtacakları maskeleri teslim aldı. Stad çevresindeki evlere maskeleri dağıtan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bir hafta içerisinde ilçedeki bütün evlere maskeleri ulaştıracaklarını söyledi. Hastalığa karşı maske kullanımının önemli olduğuna dikkati çeken Uysal, "Kullan at maske yerine yüzde 100 pamuklu kumaştan yapılan, yıkanabilir ve ütülenebilir bir maske yaptık." dedi. Maskesini alan 64 yaşındaki Elif Çankaya, maskesi olmadığı için dışarıya çıkamadığını belirterek, uygulamadan dolayı belediyeye teşekkür etti.  
Antalya'da 450 bin kişiye verilecek maskelerin dağıtımına başlandı

Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında  450 bin kişiye verilecek maskelerin dağıtımına başlandı.

Muratpaşa Belediyesi, tedbirler kapsamında 450 bin yıkanabilir maske üretti.

İlçedeki Mustafa Çetinkaya Stadı'nda bir araya gelen özel kıyafetli 120 kişilik ekip, dağıtacakları maskeleri teslim aldı.

Stad çevresindeki evlere maskeleri dağıtan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bir hafta içerisinde ilçedeki bütün evlere maskeleri ulaştıracaklarını söyledi.

Hastalığa karşı maske kullanımının önemli olduğuna dikkati çeken Uysal, "Kullan at maske yerine yüzde 100 pamuklu kumaştan yapılan, yıkanabilir ve ütülenebilir bir maske yaptık." dedi.

Maskesini alan 64 yaşındaki Elif Çankaya, maskesi olmadığı için dışarıya çıkamadığını belirterek, uygulamadan dolayı belediyeye teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.