ANTALYA 57. ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİN AFİŞLERİ BELLİ OLDU

Kültür (AA) - Anadolu Ajansı | 14.09.2020 - 12:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA 57. ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİN AFİŞLERİ BELLİ OLDU

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali afişlerinde Kovid-19 salgınına karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarımız yer alacak...
57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl iki afiş kullanılacağı ve afişlerin birinde sinema sanatçısı Fatma Girik, diğerinde ise yeni tip koronavirüsle, kahramanca mücadele eden sağlık çalışlarının yer alacağı duyuruldu.    Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ev sahipliğinde 3-10 Ekim'de gerçekleştirilecek festival için bu yıl iki afiş belirlendi.  Festival afişlerinin birinde ünlü sinema sanatçısı Fatma Girik'in fotoğrafı bulunacak.  Bunun yanı sıra festival tarihinde ilk kez özel bir afiş hazırlanarak tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Kovid-19 ile özveriyle ve hayatlarını ortaya koyarak mücadele eden sağlık çalışanlarına yer verilecek.  Altın Portakal heykelciğini havaya kaldıran genç bir sağlık çalışanının tasvir edildiği afiş ile sağlık emekçilerine bu zor dönemde moral vermek amaçlanıyor.  Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesince 3-10 Ekim'de gerçekleştirilecek festivalin tüm film gösterimleri açık hava sinemalarında yapılacak.
57. Antalya Altın Portakal Film Festivali afişlerinde Kovid-19 salgınına karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarımız yer alacak...

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl iki afiş kullanılacağı ve afişlerin birinde sinema sanatçısı Fatma Girik, diğerinde ise yeni tip koronavirüsle, kahramanca mücadele eden sağlık çalışlarının yer alacağı duyuruldu.   

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ev sahipliğinde 3-10 Ekim'de gerçekleştirilecek festival için bu yıl iki afiş belirlendi. 

Festival afişlerinin birinde ünlü sinema sanatçısı Fatma Girik'in fotoğrafı bulunacak. 

Bunun yanı sıra festival tarihinde ilk kez özel bir afiş hazırlanarak tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Kovid-19 ile özveriyle ve hayatlarını ortaya koyarak mücadele eden sağlık çalışanlarına yer verilecek. 

Altın Portakal heykelciğini havaya kaldıran genç bir sağlık çalışanının tasvir edildiği afiş ile sağlık emekçilerine bu zor dönemde moral vermek amaçlanıyor. 

Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesince 3-10 Ekim'de gerçekleştirilecek festivalin tüm film gösterimleri açık hava sinemalarında yapılacak.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.