AK PARTİ VE CHP VEKİLLERİ SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN KAPIŞTI

Gündem 17.10.2021 - 12:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AK PARTİ VE CHP VEKİLLERİ SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN KAPIŞTI

AK PARTİ VE CHP VEKİLLERİ SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN KAPIŞTI
Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkında yaptığı paylaşıma CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.   Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özçelik, “KK Kaybedeceği 10.Seçimine Giderken, Bu Seçimin Kendisinin Son Seçimi Olduğunu üstelik Genel Başkanlığı da Kaybedeceğini Bilerek Son Kozunu Oynuyor. Toplumu Geriyor ve Tehdit Ediyor. Yunan Gazetesinin Bugünkü Manşeti doğrultusunda Ak Parti’ye Zaman Biçiyor.” İfadelerini kullanmıştı.   Özçelik’in paylaşımı üzerine sosyal medya hesabından tepki gösteren Burdur CHP Milletvekili Göker, “FETÖ ye kürsülerde gel de bu hasret bitsin diyenler, Terörist Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkarıp oy isteten terörist başı Apo’nun mektubunu meydanlarda okutup İmralı’da masaya oturanlar. Genel Başkanımızın adını ağzınıza alamazsınız. Hadi ordan haddinizi bilin” sözleri ile tepki gösterdi.   İŞTE O PAYLAŞIMLAR:    
AK PARTİ VE CHP VEKİLLERİ SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN KAPIŞTI

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkında yaptığı paylaşıma CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özçelik, “KK Kaybedeceği 10.Seçimine Giderken, Bu Seçimin Kendisinin Son Seçimi Olduğunu üstelik Genel Başkanlığı da Kaybedeceğini Bilerek Son Kozunu Oynuyor. Toplumu Geriyor ve Tehdit Ediyor. Yunan Gazetesinin Bugünkü Manşeti doğrultusunda Ak Parti’ye Zaman Biçiyor.” İfadelerini kullanmıştı.

 

Özçelik’in paylaşımı üzerine sosyal medya hesabından tepki gösteren Burdur CHP Milletvekili Göker, “FETÖ ye kürsülerde gel de bu hasret bitsin diyenler, Terörist Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkarıp oy isteten terörist başı Apo’nun mektubunu meydanlarda okutup İmralı’da masaya oturanlar. Genel Başkanımızın adını ağzınıza alamazsınız. Hadi ordan haddinizi bilin” sözleri ile tepki gösterdi.

 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.