AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLLERİ MAĞDUR AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 22.05.2021 - 08:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLLERİ MAĞDUR AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLLERİ MAĞDUR AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Geçtiğimiz günlerde Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Gündoğdu Köyü'nde evi yanan Karaca ailesini ziyaret ettiler.   50 yıllık evleri bir anda evleri kül olan Mustafa Amca ve Gülsüm Teyzenin dertlerini dinleyerek onlara destek olmak için ziyarette bulunan Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, mağdur olan aileye bir yuva kuracaklarını söylediler.   Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a ziyaretleri esnasında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette eşlik etti. Milletvekilleri Özçelik ve Uğur yaptıkları açıklamada, "Gündoğdu Köyümüzde üzücü bir olay sonrası evi yanan Mustafa amcamızı ve Gülsüm teyzemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi tekrardan ilettik. Devletimizin ve Vatandaşlarımızın birlikteliği ile kendilerine yeniden bir yuva kuracağız inşallah." ifadelerini kullandılar.    
AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLLERİ MAĞDUR AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Geçtiğimiz günlerde Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Gündoğdu Köyü'nde evi yanan Karaca ailesini ziyaret ettiler.

 

50 yıllık evleri bir anda evleri kül olan Mustafa Amca ve Gülsüm Teyzenin dertlerini dinleyerek onlara destek olmak için ziyarette bulunan Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, mağdur olan aileye bir yuva kuracaklarını söylediler.

 

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a ziyaretleri esnasında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette eşlik etti.

Milletvekilleri Özçelik ve Uğur yaptıkları açıklamada, "Gündoğdu Köyümüzde üzücü bir olay sonrası evi yanan Mustafa amcamızı ve Gülsüm teyzemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi tekrardan ilettik. Devletimizin ve Vatandaşlarımızın birlikteliği ile kendilerine yeniden bir yuva kuracağız inşallah." ifadelerini kullandılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.