AK KADRO GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Gündem 23.04.2021 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK KADRO GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AK KADRO GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları mahallelerde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.     AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve yönetimi, Ramazan ziyaretleri kapsamında 2 Belde ve 35 Köyde vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayını kutlayan Başkan Oğuz ve beraberindekiler vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.   İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, gönüllere taht kurmak için yola çıktıklarını belirterek, "Ramazan ayı sevgi, saygı, muhabbet ayıdır. Bizim için bir tek sevda kalacak, sadece vatana duyduğumuz aşk, milletimize duyduğumuz muhabbet. Sadece o solmayacak, kalbimizdeki yerini kaybetmeyecek. Rahmet, bereket, mağfiret iklimi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan, bir başka güzel oluyor. Böylesine önemli bir ayda beldelerimiz ve köylerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla hasbihal edip gönül bağlarımızı güçlendiriyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.   AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç ise yaptığı açıklamada, "Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz önderliğinde tüm Bucak Teşkilatı olarak 2 belde, 35 köyümüzde Ramazan Ayı vesilesiyle ziyaretler gerçekleştirip gönülden gönüle sevgi bağları kurduk." şeklinde konuştu. Vatandaşlar ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti.      
AK KADRO GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları mahallelerde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve yönetimi, Ramazan ziyaretleri kapsamında 2 Belde ve 35 Köyde vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayını kutlayan Başkan Oğuz ve beraberindekiler vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 

İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, gönüllere taht kurmak için yola çıktıklarını belirterek, "Ramazan ayı sevgi, saygı, muhabbet ayıdır. Bizim için bir tek sevda kalacak, sadece vatana duyduğumuz aşk, milletimize duyduğumuz muhabbet. Sadece o solmayacak, kalbimizdeki yerini kaybetmeyecek. Rahmet, bereket, mağfiret iklimi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan, bir başka güzel oluyor. Böylesine önemli bir ayda beldelerimiz ve köylerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla hasbihal edip gönül bağlarımızı güçlendiriyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç ise yaptığı açıklamada, "Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz önderliğinde tüm Bucak Teşkilatı olarak 2 belde, 35 köyümüzde Ramazan Ayı vesilesiyle ziyaretler gerçekleştirip gönülden gönüle sevgi bağları kurduk." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.