Ağlasun'da Kanlı Akşam Satırlı Kavgada 4 Yaralı

Asayiş 21.07.2021 - 10:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ağlasun'da Kanlı Akşam Satırlı Kavgada 4 Yaralı

Ağlasun'da Kanlı Akşam Satırlı Kavgada 4 Yaralı
Kurban Bayramı'nın ilk gününü Burdur olaysız atlatamadı. 20 Temmuz Salı günü saat 20:00 sıralarında Burdur İli Ağlasun İlçesi'nde aralarında geçmişten husumet bulunan iki grup kavgaya karıştı. Kavgada karşılıklı iki taraftan da yaralıların olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Ağlasun İlçesi Dereköy'de geçmişte husumeti olan O.Y ve O. E'nin tartışması ailelerine de sıçradı. Kavgada bıçaklar ve satır konuştu. Olayda O.E., Z.E, T.Y ve S.Y yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri ve 112 Acil Servis Ekipleri intikal etti. Yaralı O.E. ve Z.E Bucak Devlet Hastanesi'ne getirilirken, T.Y ve S.Y ise Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.  Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ağlasun'da Kanlı Akşam Satırlı Kavgada 4 Yaralı

Kurban Bayramı'nın ilk gününü Burdur olaysız atlatamadı.

20 Temmuz Salı günü saat 20:00 sıralarında Burdur İli Ağlasun İlçesi'nde aralarında geçmişten husumet bulunan iki grup kavgaya karıştı. Kavgada karşılıklı iki taraftan da yaralıların olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Ağlasun İlçesi Dereköy'de geçmişte husumeti olan O.Y ve O. E'nin tartışması ailelerine de sıçradı. Kavgada bıçaklar ve satır konuştu. Olayda O.E., Z.E, T.Y ve S.Y yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri ve 112 Acil Servis Ekipleri intikal etti.

Yaralı O.E. ve Z.E Bucak Devlet Hastanesi'ne getirilirken, T.Y ve S.Y ise Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.