AFYONKARAHİSAR’DA POLİSLE KAVGA

Gündem 28.08.2015 - 19:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA POLİSLE KAVGA

AFYONKARAHİSAR’DA POLİSLE KAVGA OLAYI SONUCU BİR POLİS YARALANDI.
2. Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan Yeşil Park’ta çevreyi rahatsız eden kişilerle polis arasında çıkan kavgada bir polis kolundan bıçak darbesiyle yaralandı. İddiaya göre; parkta bulunan 3 kişinin çevreyi rahatsız etti ve vatandaşların polise haber verilmesiyle birlikte alkollü oldukları ileri sürülen kişiler olay yerine gelen motosikletli polislere saldırdı. Şahısları etkisiz hale getirmeye çalışan polisler ile üç kişi arasında arbede çıktı. Arbede sırasında bir kişi polise bıçak çekerek kolundan yaraladı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken; gelen ekipler olaylara karışan üç kişiyi biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan zanlılar elleri kelepçelenerek sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülüp,  sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındı. Kolundan yaralanan polis ise ekip arkadaşı tarafından hastaneye götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Her gün çok sayıda çocuğun oyun oynayıp zaman geçirdiği park ortamında alkollü şahısların rahatsızlık vermesi tepki topladı. 
AFYONKARAHİSAR’DA POLİSLE KAVGA OLAYI SONUCU BİR POLİS YARALANDI.

2. Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan Yeşil Park’ta çevreyi rahatsız eden kişilerle polis arasında çıkan kavgada bir polis kolundan bıçak darbesiyle yaralandı.

İddiaya göre; parkta bulunan 3 kişinin çevreyi rahatsız etti ve vatandaşların polise haber verilmesiyle birlikte alkollü oldukları ileri sürülen kişiler olay yerine gelen motosikletli polislere saldırdı. Şahısları etkisiz hale getirmeye çalışan polisler ile üç kişi arasında arbede çıktı. Arbede sırasında bir kişi polise bıçak çekerek kolundan yaraladı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken; gelen ekipler olaylara karışan üç kişiyi biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan zanlılar elleri kelepçelenerek sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülüp,  sağlık kontrollerinin ardından Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındı. Kolundan yaralanan polis ise ekip arkadaşı tarafından hastaneye götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Her gün çok sayıda çocuğun oyun oynayıp zaman geçirdiği park ortamında alkollü şahısların rahatsızlık vermesi tepki topladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.