ACİL SERVİS DOKTORUNA YUMRUKLU SALDIRI

Gündem 19.09.2021 - 09:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ACİL SERVİS DOKTORUNA YUMRUKLU SALDIRI

ACİL SERVİS DOKTORUNA YUMRUKLU SALDIRI
Isparta Şehir Hastanesi Acil Servis bölümünde görevli doktor kalabalık yapılmaması için uyarıda bulununca bir hasta yakını tarafından darp edildi.    Olay sonrası darp raporu alan doktor saldırgandan şikayetçi oldu. İddiaya göre O.M. yakınlarıyla  birlikte oğlu M.Y.M.’yi Isparta Şehir Hastanesi Acil Servis bölümüne götürdü. Bu sırada Dr. Baki Ünlü, kalabalıktan dolayı hasta yakınlarını "İçeride kalabalık bir şekilde beklemeyelim" diyerek uyardı. Bu uyarının ardından baba O.M., Dr. Ünlü’ye yumruklu saldırıda bulundu. Olay sırasında acil serviste beyaz kod alarmı verildi. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle saldırgan olay yerinden uzaklaştırıldı. Fiziksel saldırıya uğrayan Dr. Ünlü, darp raporu alarak saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan O.M.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karaya da olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı: “Bugün akşam saatlerinde Isparta Şehir Hastanesi Acil Servisinde görev yapan meslektaşım Dr. Baki Ünlü’nün bir hasta yakını tarafından darp edildiğini üzüntüyle öğrendim. Fedakarca görevlerini ifa etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet veya hakaret içerikli tavır, davranış veya tutum karşısında sessiz kalmayacağımı hatırlatır, olayın faili hakkında her tür hukuki sürecin takipçisi olacağımı vurgulamak isterim. Saygılarımla."
ACİL SERVİS DOKTORUNA YUMRUKLU SALDIRI

Isparta Şehir Hastanesi Acil Servis bölümünde görevli doktor kalabalık yapılmaması için uyarıda bulununca bir hasta yakını tarafından darp edildi. 


 

Olay sonrası darp raporu alan doktor saldırgandan şikayetçi oldu.


İddiaya göre O.M. yakınlarıyla 
birlikte oğlu M.Y.M.’yi Isparta Şehir Hastanesi Acil Servis bölümüne götürdü. Bu sırada Dr. Baki Ünlü, kalabalıktan dolayı hasta yakınlarını "İçeride kalabalık bir şekilde beklemeyelim" diyerek uyardı. Bu uyarının ardından baba O.M., Dr. Ünlü’ye yumruklu saldırıda bulundu.
Olay sırasında acil serviste beyaz kod alarmı verildi. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle saldırgan olay yerinden uzaklaştırıldı. Fiziksel saldırıya uğrayan Dr. Ünlü, darp raporu alarak saldırgan hakkında şikayetçi oldu.
Polis tarafından gözaltına alınan O.M.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.


Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karaya da olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı: “Bugün akşam saatlerinde Isparta Şehir Hastanesi Acil Servisinde görev yapan meslektaşım Dr. Baki Ünlü’nün bir hasta yakını tarafından darp edildiğini üzüntüyle öğrendim. Fedakarca görevlerini ifa etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet veya hakaret içerikli tavır, davranış veya tutum karşısında sessiz kalmayacağımı hatırlatır, olayın faili hakkında her tür hukuki sürecin takipçisi olacağımı vurgulamak isterim. Saygılarımla."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.