ABDÜLHAMİD HAN GÖREVE BAŞLIYOR

Gündem 09.08.2022 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ABDÜLHAMİD HAN GÖREVE BAŞLIYOR

Abdülhamid Han göreve başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İşte 4. sondaj gemisinin görev yeri
Mersin Taşucu Limanı'nda demirli olan Abdülhamid Han Sondaj Gemisini İlk Görev Yerine Uğurlama Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. "Bugün Abdülhamid Han sondaj gemimizle Türkiye farklı bir yere gelmiştir" diyen Erdoğan, 2023 hedeflerine değinerek "Çözmemiz gereken sorunların başında enerjideki dışa bağımlılığımızın geldiğini gördük" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca Abdülhamid Han sondaj gemisinin görev yerini de açıkladı.  
Abdülhamid Han göreve başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İşte 4. sondaj gemisinin görev yeri

Mersin Taşucu Limanı'nda demirli olan Abdülhamid Han Sondaj Gemisini İlk Görev Yerine Uğurlama Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

"Bugün Abdülhamid Han sondaj gemimizle Türkiye farklı bir yere gelmiştir" diyen Erdoğan, 2023 hedeflerine değinerek "Çözmemiz gereken sorunların başında enerjideki dışa bağımlılığımızın geldiğini gördük" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca Abdülhamid Han sondaj gemisinin görev yerini de açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.