KORKUTELİ'DE KADINLARA ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2014 - 12:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ'DE KADINLARA ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU

KORKUTELİ'DE KADINLARA ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU
Antalya'nın Korkuteli İlçesinde kadınlara yönelik “Alabalık yetiştiriciliği” kursu açılıyor.Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurumsal faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Korkuteli’de “Alabalık yetiştiriciliği” kursu açıyor. Özel Politika gerektiren gruplara yönelik, “Hanım Eliyle Kültür Balıkçılığı (Alabalık Yetiştiriciliği) mesleğinde bayanlara yönelik kurs açılacağı bildirildi. Kadınların istihdama katılımın amaçlandığı kursun 17 Kasım’da başlayacağın ve kontenjanın 25 olduğu belirtildi. 25 gün sürecek eğitimde kursiyerlere günlük 20 TL,iş kazası ve meslek hastalığı primi ve Genel Sağlık Sigortası primleri de Antalya Çalışma ve İş Kurumu tarafından ödeneceği kaydedildi.
KORKUTELİ'DE KADINLARA ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde kadınlara yönelik “Alabalık yetiştiriciliği” kursu açılıyor.

Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurumsal faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Korkuteli’de “Alabalık yetiştiriciliği” kursu açıyor. 
Özel Politika gerektiren gruplara yönelik, “Hanım Eliyle Kültür Balıkçılığı (Alabalık Yetiştiriciliği) mesleğinde bayanlara yönelik kurs açılacağı bildirildi. 
Kadınların istihdama katılımın amaçlandığı kursun 17 Kasım’da başlayacağın ve kontenjanın 25 olduğu belirtildi. 
25 gün sürecek eğitimde kursiyerlere günlük 20 TL,iş kazası ve meslek hastalığı primi ve Genel Sağlık Sigortası primleri de Antalya Çalışma ve İş Kurumu tarafından ödeneceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.