Isparta U-14 Liginde Şampiyon IYAŞ Gençlikspor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2019 - 15:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta U-14 Liginde Şampiyon IYAŞ Gençlikspor

   Isparta U-14 Futbol Ligi'nde şampiyon IYAŞ Gençlikspor oldu. Şampiyonluk kupası Isparta Futbol Saha Komiserleri Başkan Vekili Saygın Uslu ve Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün tarafından verildi. Minikler için kupa ve madalya töreni düzenlenirken, IYAŞ Gençlikspor ekibinin 1. Etap müsabakalarında oldukça iddialı olduğu belirtildi.   Öte yandan IYAŞ Gençlikspor, U-14 Grup Müsabakalarında mücadele edecek.

 

 Isparta U-14 Futbol Ligi'nde şampiyon IYAŞ Gençlikspor oldu. Şampiyonluk kupası Isparta Futbol Saha Komiserleri Başkan Vekili Saygın Uslu ve Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün tarafından verildi. Minikler için kupa ve madalya töreni düzenlenirken, IYAŞ Gençlikspor ekibinin 1. Etap müsabakalarında oldukça iddialı olduğu belirtildi.
 

Öte yandan IYAŞ Gençlikspor, U-14 Grup Müsabakalarında mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.