Ziynet Sali’den muhteşem konser

Gündem 23.09.2016 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Ziynet Sali’den muhteşem konser

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında sahne alan şarkıcı Ziynet Sali unutulmaz bir konser verdi.
Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Göl Festivali kapsamında şarkıcı Ziynet Sali Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Ziynet Sali’yi sevenleri yağmura rağmen yalnız bırakmadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Sali'ye özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Sali, Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için çalışmalar yapan Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Ercengiz'e teşekkür etti. Yılmaz ve Ercengiz'in kendilerini doğaya adadıklarını ifade eden Sali, "Bizler de birer doğasever olarak memleketimize sahip çıkalım. Ne göllerimiz kurusun, ne dağlarımız yıkılsın, ne de ovalarımız kurak kalsın. Gönüllerimiz sevgisiz kalmasın. Kalbimiz sevgi ile dolu olsun." diye konuştu. Konserde Başkan Ercengiz, şarkıcı Sali’ye plaket ve çiçek verdi. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Göl Festivalinin bu yıl 2’ncisini düzenliyoruz. Burdur Gölü kurumasın dedik. Geldiğimiz günden buyana Gölümüze dikkat çekmek için çalışıyoruz. Umuyorum el ele, kol kola gölümüzü kurtaracağız. Bu göl bize miras değil, emanet. Bu gölü korumak zorundayız. Göle dikkat çekmek için festival düzenliyoruz. İşimiz sadece eğlence değil, sizlere yaşanabilir bir Burdur bırakabilmek için çalışıyoruz.” dedi. 24 Eylül'de sona erecek festival etkinlikleri kapsamında Emre Aydın ve Fatma Turgut, Demokrasi ve Özgürlük Meydanı'nda konser verecek. Ayrıca Burdur Gölü'nde Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile Burdur Belediyesi işbirliğiyle Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın beşinci ayağı yapılacak.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında sahne alan şarkıcı Ziynet Sali unutulmaz bir konser verdi.

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Göl Festivali kapsamında şarkıcı Ziynet Sali Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Ziynet Sali’yi sevenleri yağmura rağmen yalnız bırakmadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Sali'ye özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.

Sali, Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için çalışmalar yapan Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Ercengiz'e teşekkür etti.

Yılmaz ve Ercengiz'in kendilerini doğaya adadıklarını ifade eden Sali, "Bizler de birer doğasever olarak memleketimize sahip çıkalım. Ne göllerimiz kurusun, ne dağlarımız yıkılsın, ne de ovalarımız kurak kalsın. Gönüllerimiz sevgisiz kalmasın. Kalbimiz sevgi ile dolu olsun." diye konuştu.

Konserde Başkan Ercengiz, şarkıcı Sali’ye plaket ve çiçek verdi.

Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Göl Festivalinin bu yıl 2’ncisini düzenliyoruz. Burdur Gölü kurumasın dedik. Geldiğimiz günden buyana Gölümüze dikkat çekmek için çalışıyoruz. Umuyorum el ele, kol kola gölümüzü kurtaracağız. Bu göl bize miras değil, emanet. Bu gölü korumak zorundayız. Göle dikkat çekmek için festival düzenliyoruz. İşimiz sadece eğlence değil, sizlere yaşanabilir bir Burdur bırakabilmek için çalışıyoruz.” dedi.

24 Eylül'de sona erecek festival etkinlikleri kapsamında Emre Aydın ve Fatma Turgut, Demokrasi ve Özgürlük Meydanı'nda konser verecek. Ayrıca Burdur Gölü'nde Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile Burdur Belediyesi işbirliğiyle Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın beşinci ayağı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.