ZAFERİN BİRİNCİ YILI

Gündem 15.07.2017 - 22:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ZAFERİN BİRİNCİ YILI

Türk Milletinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşunun birinci yılı büyük bir coşkuyla Burdur’da kutlandı.
Türk Milletinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşunun birinci yılı büyük bir coşkuyla Burdur’da kutlandı. 15 Temmuz zaferinin ilk yıldönümünde binlerce vatandaş Burdur merkezde Köprübaşından Cumhuriyet Meydanına yürüyerek, tek yürek, tek yumruk, tek bilek, tek ruh oldu.   15 TEMMUZ DÜNYADA İLK VE TEK OLDU 15 Temmuz zaferinin birinci yıldönümünde tüm dünyada bir ilk daha yaşanarak 81 ilde aynı anda yürüyüşler ve toplantılar gerçekleştirildi. Burdur Cumhuriyet Meydanındaki programda ise Burdurlu şehitlerin, şehitlerin ailelerine Türk Bayrağı takdim edilerek zafer taçlandırıldı. 15 Temmuz şehitlerinden Akif Altay’ın ailesine, Ömer Halisdemir’in ailesine Türk bayrağı takdim edildi. Programların devamında, cumhuriyet meydanındaki coşkuyla ders verircesine bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz 15 Temmuz kalkışmasında Burdur Valilik konutunda idarecilerle bir toplantı yaptıklarını ve Burdur’da darbe girişimi olmadığını belirterek, o gün meydanlarda sabahın beraber aydınlandığını vurguladı. Vali Yılmaz, Çanakkale savaşındaki kahramanlığa da dikkat çekerek herkesin Çanakkale’yi görmesini istedi. Yılmaz, konuşmasında FETÖ’cüleri geniş ayrıntıları ile anlatarak, hainlikle ve alçaklıkla da nitelendirerek, lanet okudu. 
Türk Milletinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşunun birinci yılı büyük bir coşkuyla Burdur’da kutlandı.

Türk Milletinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşunun birinci yılı büyük bir coşkuyla Burdur’da kutlandı.

15 Temmuz zaferinin ilk yıldönümünde binlerce vatandaş Burdur merkezde Köprübaşından Cumhuriyet Meydanına yürüyerek, tek yürek, tek yumruk, tek bilek, tek ruh oldu.

 

15 TEMMUZ DÜNYADA İLK VE TEK OLDU

15 Temmuz zaferinin birinci yıldönümünde tüm dünyada bir ilk daha yaşanarak 81 ilde aynı anda yürüyüşler ve toplantılar gerçekleştirildi.

Burdur Cumhuriyet Meydanındaki programda ise Burdurlu şehitlerin, şehitlerin ailelerine Türk Bayrağı takdim edilerek zafer taçlandırıldı. 15 Temmuz şehitlerinden Akif Altay’ın ailesine, Ömer Halisdemir’in ailesine Türk bayrağı takdim edildi. Programların devamında, cumhuriyet meydanındaki coşkuyla ders verircesine bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz 15 Temmuz kalkışmasında Burdur Valilik konutunda idarecilerle bir toplantı yaptıklarını ve Burdur’da darbe girişimi olmadığını belirterek, o gün meydanlarda sabahın beraber aydınlandığını vurguladı. Vali Yılmaz, Çanakkale savaşındaki kahramanlığa da dikkat çekerek herkesin Çanakkale’yi görmesini istedi. Yılmaz, konuşmasında FETÖ’cüleri geniş ayrıntıları ile anlatarak, hainlikle ve alçaklıkla da nitelendirerek, lanet okudu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.