‘Zafere Doğru’ sahneden sanat saçacak

31.10.2019 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

‘Zafere Doğru’ sahneden sanat saçacak

  Isparta Belediyesi, ‘Zafere Doğru’ adlı tiyatro oyununu vatandaşlarla buluşturuyor.   Oyun, ücretsiz olarak Işıkkent Spor Salonu’nda sahnelenecek.   Sanat yönetmenliğini Yıldız Çankaya Sargın’ın yaptığı temsil de 1915 yılında Çanakkale’den başlayarak Kurtuluş Savaşıyla Millî Mücadelenin kazanılması dans müzik ve görsellerle sahneye aktarılacak.   Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda vatan için gözünü kırpmadan kendini feda eden Türk Milletinin aziz şehitleri ve kahraman evlatlarımız için bir saygı duruşu olarak sahneye konacak program 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 19.30’da Işıkkent Spor Salonunda gerçekleşecek. Program tüm vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak takip edilebilecek.

 

Isparta Belediyesi, ‘Zafere Doğru’ adlı tiyatro oyununu vatandaşlarla buluşturuyor.

 

Oyun, ücretsiz olarak Işıkkent Spor Salonu’nda sahnelenecek.

 

Sanat yönetmenliğini Yıldız Çankaya Sargın’ın yaptığı temsil de 1915 yılında Çanakkale’den başlayarak Kurtuluş Savaşıyla Millî Mücadelenin kazanılması dans müzik ve görsellerle sahneye aktarılacak.

 

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda vatan için gözünü kırpmadan kendini feda eden Türk Milletinin aziz şehitleri ve kahraman evlatlarımız için bir saygı duruşu olarak sahneye konacak program 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 19.30’da Işıkkent Spor Salonunda gerçekleşecek. Program tüm vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak takip edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.