ZAFER KALKINMA AJANSI PROJELERİ İÇİN SANDIKLI'DA TÖREN

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 16:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ZAFER KALKINMA AJANSI PROJELERİ İÇİN SANDIKLI'DA TÖREN

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden Zafer Kalkınma Ajansı'na (ZEKA) sunulan ve kabul edilen projeler için kaymakamlık toplantı salonunda imza töreni gerçekleşti.
 Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden Zafer Kalkınma Ajansı'na (ZEKA) sunulan ve kabul edilen projeler için kaymakamlık toplantı salonunda imza töreni gerçekleşti. Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı tarafından kabul edilen 5 proje için, proje temsilcileri, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, ZEKA Kordinatörü Tuğrul Çınar arasında imzalar atıldı. Programda konuşan Kaymakam Faik Arıcan; “Her zaman ifade ediyorum. Başarı hepimizin başarısıdır, gayret hepimizin gayretidir. Amacımız Sandıklı ilçesinde bu tip projelerin daha da artmasıdır. İlçemizde hizmet verdiğimiz insanların daha iyi imkanlara sahip olmasıdır. En fazla projesi kabul gören ve proje sunan ilçenin Sandıklı olması bizleri memnun etti” dedi.
AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden Zafer Kalkınma Ajansı'na (ZEKA) sunulan ve kabul edilen projeler için kaymakamlık toplantı salonunda imza töreni gerçekleşti.

 Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden Zafer Kalkınma Ajansı'na (ZEKA) sunulan ve kabul edilen projeler için kaymakamlık toplantı salonunda imza töreni gerçekleşti. 
Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı tarafından kabul edilen 5 proje için, proje temsilcileri, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, ZEKA Kordinatörü Tuğrul Çınar arasında imzalar atıldı. Programda konuşan Kaymakam Faik Arıcan; “Her zaman ifade ediyorum. Başarı hepimizin başarısıdır, gayret hepimizin gayretidir. Amacımız Sandıklı ilçesinde bu tip projelerin daha da artmasıdır. İlçemizde hizmet verdiğimiz insanların daha iyi imkanlara sahip olmasıdır. En fazla projesi kabul gören ve proje sunan ilçenin Sandıklı olması bizleri memnun etti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.