Yüzme havuzu 29 günde hazır

Spor 16.07.2019 - 10:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yüzme havuzu 29 günde hazır

Korkuteli Belediyesi tarafından 29 günde tamamlanan “1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi” bugün sabah vatandaşların hizmetine açıldı.
Korkuteli Belediyesi tarafından 29 günde tamamlanan “1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi” bugün sabah vatandaşların hizmetine açıldı. Resmi açılışının daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılacağı açıklanan Yüzme Havuzu, bugün hizmete girdi. Yüzme Havuzu, Hamam, Sauna, Fitnes, Tenis Kortu, Bakketbol ve Voleybol sahaları ile tartan pist ve Cafeteryanın yer aldığı yerleşke, ilk ziyaretçilerini ağırladı. Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu’nun anma töreninin ardından, Yüzme Havuzu yerleşkesine geldiler. Yine Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile, MHP İlçe Yönetimi ve birçok siyasetçi, bürokrat ve çok sayıda vatandaş, bugün hizmete giren Yüzme Havuzu yerleşkesini ziyaret ettiler. TELEFONLA, BİLGİ ALINABİLİR 1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesinin her gün sabah 06.00 ila gece 00.00’a kadar hizmet vereceğini ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, “Vatandaşlarımız bu saatler arasında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Selçuklu Hamamı, Sauna, Şok Duş, Fitness Salonu, Halı Saha, Tenis Kortu, Voleybol Sahası, Basketbol Sahası, Tartan Yürüyüş ve Koşu Yolu ve Kafeterya’dan oluşan yerleşkemizden faydalanabilirler. Daha önce açıkladığımız üzere Salı ve Cumartesi günlerini sadece bayanlar için ayırdık. O günlerde sadece bayanlara özel hizmet verecek olan yerleşkemizde, bayan personellerimiz dışında başkaca bir personel bulunmayacaktır. Yerleşke ile ilgili merak eden vatandaşlarımız ayrıntılı bilgiyi 653 1071 numaralı telefondan, ya da Yerleşkede bulunan görevlilerden yüzyüze alabilirler. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 
Korkuteli Belediyesi tarafından 29 günde tamamlanan “1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi” bugün sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Korkuteli Belediyesi tarafından 29 günde tamamlanan “1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi” bugün sabah vatandaşların hizmetine açıldı. Resmi açılışının daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılacağı açıklanan Yüzme Havuzu, bugün hizmete girdi. Yüzme Havuzu, Hamam, Sauna, Fitnes, Tenis Kortu, Bakketbol ve Voleybol sahaları ile tartan pist ve Cafeteryanın yer aldığı yerleşke, ilk ziyaretçilerini ağırladı. Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu’nun anma töreninin ardından, Yüzme Havuzu yerleşkesine geldiler. Yine Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile, MHP İlçe Yönetimi ve birçok siyasetçi, bürokrat ve çok sayıda vatandaş, bugün hizmete giren Yüzme Havuzu yerleşkesini ziyaret ettiler.

TELEFONLA, BİLGİ ALINABİLİR
1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesinin her gün sabah 06.00 ila gece 00.00’a kadar hizmet vereceğini ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, “Vatandaşlarımız bu saatler arasında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Selçuklu Hamamı, Sauna, Şok Duş, Fitness Salonu, Halı Saha, Tenis Kortu, Voleybol Sahası, Basketbol Sahası, Tartan Yürüyüş ve Koşu Yolu ve Kafeterya’dan oluşan yerleşkemizden faydalanabilirler. Daha önce açıkladığımız üzere Salı ve Cumartesi günlerini sadece bayanlar için ayırdık. O günlerde sadece bayanlara özel hizmet verecek olan yerleşkemizde, bayan personellerimiz dışında başkaca bir personel bulunmayacaktır. Yerleşke ile ilgili merak eden vatandaşlarımız ayrıntılı bilgiyi 653 1071 numaralı telefondan, ya da Yerleşkede bulunan görevlilerden yüzyüze alabilirler. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.