Yusufça Beldesi İlk Festivalini Yapıyor

Kültür 05.07.2019 - 10:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yusufça Beldesi İlk Festivalini Yapıyor

Yusufça Beldesi İlk Festivalini Yapıyor
Burdur’un Gölhisar İlçesinin Yusufça Beldesi, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından kapanarak Gölhisar Belediyesi’ne bağlanmıştı. Adı Yusufça Mahallesi olarak değişen Yusufça Kasabası, hukuk mücadelesini kazanarak 4 yıllık mücadelenin sonunda tekrar belediyesine kavuştu. 31 Mart mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Özarslan seçim vaatlerinin ilki olan Yusufça’da Aşıklar şöleni yapacağız, festival yapacağız vaadini 12-13-14 Temmuz’da gerçekleştiriyor. Festivalin ilk gününde Ozanlar; Ozan Nihat, Serdar Can, Nuri Şahinoğlu, Muhsin Yaralı, Ensar İpekoğlu, Osman Feryadi, Ali Rıza Ezgi, Öksüz Ozan, Selehattin Kazanoğlu, Yaşar Demiroğlu yer alacak. Mehteran takımı gösterisi ve 13 Temmuz’da Lara konseri, 14 Temmuz’da ise; Yıldırım Yıldızdoğan ve Ahmet Şafak sahne alacak. Haber sitemize açıklamalarda bulunan Hüseyin Özarslan; “Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz Festivalimiz Yusufça’mıza bir katkı sağlayacak. 31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde halkımıza ne söz verdiysek yerine getireceğiz. İnşallah halkımıza üç gün boyunca moral kaynağı ve Yusufça ekonomisine ve tanıtıma katkı sağlayacak.” dedi.
Yusufça Beldesi İlk Festivalini Yapıyor

Burdur’un Gölhisar İlçesinin Yusufça Beldesi, 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından kapanarak Gölhisar Belediyesi’ne bağlanmıştı. Adı Yusufça Mahallesi olarak değişen Yusufça Kasabası, hukuk mücadelesini kazanarak 4 yıllık mücadelenin sonunda tekrar belediyesine kavuştu. 31 Mart mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Özarslan seçim vaatlerinin ilki olan Yusufça’da Aşıklar şöleni yapacağız, festival yapacağız vaadini 12-13-14 Temmuz’da gerçekleştiriyor. Festivalin ilk gününde Ozanlar; Ozan Nihat, Serdar Can, Nuri Şahinoğlu, Muhsin Yaralı, Ensar İpekoğlu, Osman Feryadi, Ali Rıza Ezgi, Öksüz Ozan, Selehattin Kazanoğlu, Yaşar Demiroğlu yer alacak. Mehteran takımı gösterisi ve 13 Temmuz’da Lara konseri, 14 Temmuz’da ise; Yıldırım Yıldızdoğan ve Ahmet Şafak sahne alacak.

Haber sitemize açıklamalarda bulunan Hüseyin Özarslan; “Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz Festivalimiz Yusufça’mıza bir katkı sağlayacak. 31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde halkımıza ne söz verdiysek yerine getireceğiz. İnşallah halkımıza üç gün boyunca moral kaynağı ve Yusufça ekonomisine ve tanıtıma katkı sağlayacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.