YOLCULAR SOĞUKTAN DONDU

Gündem 31.12.2016 - 12:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YOLCULAR SOĞUKTAN DONDU

BURDUR ŞEHİRLER ARASI OTOGARINDA TAM BİR HAFTADIR YANMAYAN KALORİFER YOLCULARI DONDURDU
Burdur şehirlerarası otogarında otobüs bekleyen veya otobüsten inerek şehre gelmek isteyen vatandaşlar için bir sürpriz vardı. Yolcular soğukta beklerken zor anlar yaşadı. Burdur’da yeni yapılan otogarda bir haftadır kaloriferlerin yakılmamış olması şok etkisi yarattı. Oturma gruplarında otobüs bekleyen yolcular, özellikle hava sıcaklıklarının sıfırın altında olduğu son birkaç gündür otogarda zor ve soğuk anlar yaşadı. Burdur’un en gözde hizmet binalarından olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yanmayan kaloriferler ve soğuk ortam kentin imajına olumsuz etki yarattı. 
BURDUR ŞEHİRLER ARASI OTOGARINDA TAM BİR HAFTADIR YANMAYAN KALORİFER YOLCULARI DONDURDU

Burdur şehirlerarası otogarında otobüs bekleyen veya otobüsten inerek şehre gelmek isteyen vatandaşlar için bir sürpriz vardı. Yolcular soğukta beklerken zor anlar yaşadı.

Burdur’da yeni yapılan otogarda bir haftadır kaloriferlerin yakılmamış olması şok etkisi yarattı. Oturma gruplarında otobüs bekleyen yolcular, özellikle hava sıcaklıklarının sıfırın altında olduğu son birkaç gündür otogarda zor ve soğuk anlar yaşadı. Burdur’un en gözde hizmet binalarından olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yanmayan kaloriferler ve soğuk ortam kentin imajına olumsuz etki yarattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.