Yol kenarında dinlenirken otomobil çarpan besici öldü

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 09.09.2019 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yol kenarında dinlenirken otomobil çarpan besici öldü

Yol kenarında dinlenirken otomobil çarpan besici öldü
Antalya'da yol kenarında dinlenirken otomobil çarpan besici hayatını kaybetti.  Muratpaşa ilçesi Kardeş Kentler Bulvarında küçükbaş hayvanlarını otlatan besici Mustafa İpek (66), bir süre sonra dinlenmek için yol kenarındaki taşa oturdu. Bu sırada İpek'e sürücüsü öğrenilemeyen 07 VS 403 plakalı otomobil çaptı. İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, İpek'in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Güvenlik güçleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. İpek'in cesedi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bu arada kazayı duyarak gelen İpek'in yakınları gözyaşı döktü. Cenazenin başında şemsiye açarak bekleyen İpek'in yakınları cenaze aracının geç gönderildiğini ileri sürerek bu duruma tepki gösterdi. 
Yol kenarında dinlenirken otomobil çarpan besici öldü

Antalya'da yol kenarında dinlenirken otomobil çarpan besici hayatını kaybetti. 

Muratpaşa ilçesi Kardeş Kentler Bulvarında küçükbaş hayvanlarını otlatan besici Mustafa İpek (66), bir süre sonra dinlenmek için yol kenarındaki taşa oturdu.

Bu sırada İpek'e sürücüsü öğrenilemeyen 07 VS 403 plakalı otomobil çaptı.

İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, İpek'in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirledi.

Güvenlik güçleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

İpek'in cesedi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu arada kazayı duyarak gelen İpek'in yakınları gözyaşı döktü.

Cenazenin başında şemsiye açarak bekleyen İpek'in yakınları cenaze aracının geç gönderildiğini ileri sürerek bu duruma tepki gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.